Sanatçımız Hasan Tuluk ödülünü Erdoğan'dan aldı

Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk, 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödülünü' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

12 Ocak 2022 Çarşamba 00:33
Sanatçımız Hasan Tuluk ödülünü Erdoğan'dan aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen 'Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödül Töreni'nde önemli zanaatkarlar ödüllerini aldı.

Uluslararası Metal Sanatçımız Hasan Tuluk, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü’ne layık görüldü. Sanatçımız ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, 21 kişi bir grup olmak üzere 22 yeni Yaşayan İnsan Hazinesi belirlendiğini belirterek, toplamda 65 kişi ve 2 grubun yaşayan İnsan Hazinesi Türkiye Ulusal Envanteri'de yer aldığını kaydetti.

i

Son Güncelleme: 12.01.2022 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esnaf 2022-01-12 03:09:11

Hasan Tuluk beyefendi bu memleketin büyük kıymeti. Nezaketi, görgüsü, inceliği ile kendisi ile selam, sohbet edenlerde bir ferahlık kalıcı bir gülümseme bırakmakta. Allah razı olsun. Devletimizin kendisini ödüllendirmesi mutlu etmesi çok yerinde olmuş.

Avatar
Müslim KILIÇ 2022-01-12 07:12:47

Hasan TULUK hocamızın ödüle layık görülerek taltif edilmesi hepimizi mutlu etti.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin hocamıza.