‘Sevda Şiirleri'ne imza günü

Şair-Yazar Sevda Doğan Karakaş’ın ‘Sevda Şiirleri’ adlı ikinci kitabı çıktı.

20 Ekim 2019 Pazar 23:26
‘Sevda Şiirleri'ne imza günü

Ortaköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Anasınıfı Öğretmeni  Sevda Doğan Karakaş’ın ‘Sevda Şiirleri’ adlı ikinci kitabı çıktı.

Önceki gün Çorum Ela Sposa sponsorluğunda Elâ Sposa Gelinlik Mağazası’nda imza günü düzenlendi. İmza gününe Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Sevda Doğan Karakaş, 2’inci kitabı ‘Sevda Şiirleri’ için şunları söyledi:

“Kitabımız ‘Sevda Şiirleri’ aşk şiirlerini içerisinde barındıran yüzde sekseni hece şiirlerinden oluşan Zinde Yayınevi’nden çıkmış olan 170 sayfalık yüreğinize dokunacak bir kitaptır. Aşk, hasret, ayrılık, sevgi, vefa adına ne görmek isterseniz bu kitapta bulabilecek, okuduğunuzda kendi duygularınızı okumuş hissi yaşayacaksınız.

Şiir; benim yaşama şeklim, nefesim. Son üç yıl içinde yazılan şiirlerle bezeli bu kitap yüreğinde sevgi taşıyan aşkı sevdayı kutsal sayan yüreklere armağanımdır.”

Son Güncelleme: 21.10.2019 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.