Son dokunuşlar, kitaplar rafta

Çorum Belediyesi Şehir kütüphanesi'nde son dokunuşlar yapılırken, kitaplar raflardaki yerini almaya başladı.

23 Şubat 2024 Cuma 16:34
Son dokunuşlar, kitaplar rafta

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın 7/24 açık kütüphane projesi tarihi belediye binasında hayat buluyor. Açılış öncesi son dokunuşların yapıldığı kütüphanede, kitaplar raflardaki yerini almaya başladı.

Çorum Belediyesi’nin 7/24 açık kütüphane projesinde sona yaklaşıldı. Gazi Caddesi üzerinde bulunan tarihi Belediye Binasının alt katı kütüphaneye dönüştürülmesiyle ilgili çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum için önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Aşgın, “Belediye Taş Binanın alt katını 7/24 açık kütüphane haline getiriyoruz. Bu kütüphane Çorum Belediyesi’nin uhdesinde olacak. Projenin inşaat çalışmalarından hemen sonra tefrişat çalışmalarımızın da sonuna yaklaştık. Kitaplarımız raflarındaki yerini almaya başladı. Burası, tarihi konseptiyle, gençlerimizin hem ders çalışabileceği hem de teknolojik imkânlarından faydalanabileceği, ikramlarımızın da olduğu dört dörtlük bir mekân olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rahmet 2024-02-23 20:12:45

bAŞGan kitapla da mesajı vermiş haa

Avatar
kitapsever 2024-02-25 00:05:51

Öğrenciler için ders çalışma ortamı hazırlanması güzel lakin kütüphanelerde kitap okumak isteyenler içinde ortam hazırlanmalı. Zira kitap okuyacak sandalye bulamıyoruz.