Travel Turkey hatırası

İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’nı ziyaret eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Çorum Belediyesi ekibi ile bir süre sohbet etti.

06 Aralık 2019 Cuma 00:06
Travel Turkey hatırası

İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’nı ziyaret eden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Çorum Belediyesi ekibi ile bir süre sohbet etti.
Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin Çorum’un tanıtımını yaptığı fuara katılan Tatlıses, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve belediye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tatlıses, 2008 yılında konser vermek üzere geldiği Çorum’un çok güzel bir şehir olduğunu, çok beğendiğini ve hala unutmadığını söyledi. Tatlıses, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a da selamlarını iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ünal 2019-12-06 11:57:43

Dikkat edilirse fotoğrafın çekildiği mekan fuar alanına benzemiyor. Sayın Tatlıses Çorum stantını değilde Çorum ekibi sayın Tatlısesin mekanını yani işyerini ziyaret etmişler gibi fotoğrafa dikkatli bakılırsa çok kklay anlaşılıyor. Kaldıki çorum stantını ziyaret etse ulusal badında mutlaka çıkardı haberi. Çorum içinde iyi bir tanıtım olurdu. Haber biraz daha dikkat ister. :)

Avatar
Çorumlu 2019-12-06 00:17:22

Konser stadda olmuştu İbrahim Tatlıeses Çorumspor kaşkolu takmıştı. Ön sırslardaydık ilerleyen sürelerde ileri yığılma olmuş polis biber gazı kullanmış zor kaçmıştık. Yarım saat kendimize gelemedik.

Avatar
salih kim ki 2019-12-06 10:41:43

bakıyorum fotoğrafta salih'te var salih o etkinliğe kiimn davetlisi olarak gitti acaba...

Misafir Avatar
Recep 2019-12-06 10:46:13 @salih kim ki

Ebeniz izmir de mi yaşıyordu, o çağırmış olmasın..

Beğenmedim! (0)
Avatar
tunç 2019-12-06 10:53:51

turkey değil türkiye bütün dünya böyle bilmeli