Ünlü Şef mutfağında Üyük Sarımsağı deneyecek

Çorum’un Üyük Köyü Sarımsağı ünlü gurme Ömür Akkor’a hediye edildi.

24 Kasım 2022 Perşembe 11:27
Ünlü Şef mutfağında Üyük Sarımsağı deneyecek

Çorum’un Üyük Köyü Sarımsağı ünlü gurme Ömür Akkor’a hediye edildi.

‘Dünyanın Merkezinde Bin Yıllık Lezzetler’ programı için Çorum’a gelen Şef Ömür Akkor’a, ünü giderek artan meşhur Üyük sarımsağı hediye edildi.

Aynı zamanda Üyüklü olan Çorum Belediyesi Basın Birimi personeli Ahmet Erdem, Şef Akkor’a yerli Anadolu cinsi Üyük sarımsağı hediye edildi.

Ahmet Erdem’e teşekkür eder Ömür Akkor, Üyük sarımsağını özel olarak kendi mutfağında deneyeceğini söyledi. Erdem, Üyük sarımsağının tanıtılması için kendisine bu fırsatı sunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a da teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.11.2022 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur 2022-11-24 11:55:59

Kalite tesadüf değildir. Artık Üyük Köyü sarımsağı Ömür Akkor tarafından da tescillenmiş oldu.

Avatar
Bu ne şimdi ? 2022-11-24 13:09:17

yani ömür'sünüz vAllahi. foto ya bak çay demle. sarımsak sarımsaktır arkadaş.

Avatar
Akıllı Memet 2022-11-24 17:51:17

Sarımsağı deneyen Ömür;
Arkadaş bu güne kadar sarımsak yememişim ben dermiş...

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-25 15:24:20

Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ömür Akkor'a sonsuz teşekkürler, adam her çıktığı televizyon programın da Çorum mutfağını Türkiye de 1 numaraya çıkartıyor. Biraz da biz ÇORUM'lular ne yapabilirizin derdine düşsek de Çorum Türkiye de hak ettiği yere gelse olmaz mı? Çorum'un için de ki ve dışında ki düşmanlar Çorum'u itibarsızlaştırmaya devam ediyor. Önemli olan düşmanları iyi tanımak, dostumuzu el üstünde tutmaktır. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Muhammed 2022-11-26 08:52:28

Bekir abim meşhur oldu yine ???? Üyük sarımsağı aroma olarak Kastamonu sarımsağına Enaz 10 üzerinden 20 basar ama kimseye inandıramaz son illa reklam... Böyle olması iyi aslında yoksa sarımsak fiyatlarını durdurmak mesele olurdu