Vali ve eşi Büyükelçi’yi ağırladı

Yeni Zelenda Büyükelçisi Wendy Jane Hinton, Hitit medeniyetinin başkenti Boğazkale Hattuşa antik kentini ziyaretinde Vali ve eşi tarafından ağırlandı.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 17:29
Vali ve eşi Büyükelçi’yi ağırladı

Yeni Zelenda Büyükelçisi Wendy Jane Hinton, Hitit medeniyetinin başkenti Boğazkale Hattuşa antik kentini ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, Anadolu’nun ilk başkenti Hattuşaş antik kentini ziyaret etmeye gelen Yeni Zelanda’nın Büyükelçisi Wendy Jane Hinton’u ilçede konut ettiler.

Vali Çiftçi, yaptığı açıklamada, Çorum hakikaten çok hareketli ve bereketli bir şehir. Bugün Boğazkale İlçemizde Yeni Zelanda Büyükelçisi Sayın Wendy Jane Hinton Hanımefendi misafirimizdi. Mesleğinin ve tecrübesinin zirvesine ulaşmış Sayın Büyükelçi ile Hititler, Hattuşaş, Boğazkale ve Yeni Zelanda üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik ve ardından kendini Samsun’a uğurladım." dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2019 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.