Yılın en iyi gastronomi kenti seçiliyor

Tadım İstanbul Yılın En İyi Gastronomi Kenti yarışmasında aday şehirler belli oldu.

21 Ağustos 2022 Pazar 22:58
Yılın en iyi gastronomi kenti seçiliyor

Tadım İstanbul Yılın En İyi Gastronomi Kenti yarışmasında aday şehirler belli oldu.

Çorum’un yer almadığı aday şehirler listesinde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Edirne ve Elazığ bulunuyor.

YARIŞMA HAKKINDA

Türkiye’de şimdiye kadar düzenlenmiş en iddialı ve kapsamlı etkinliklerden birisi olması amaçlanan organizasyonda, coğrafi işaretli gıdalardan, uluslararası mutfaklara kadar çeşit çeşit lezzetler, dünyanın gözbebeği İstanbul’da şeflerin, gurmelerin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve halkın beğenisine sunulacak.

FUARDA NELER VAR?

Tadım İstanbul’da; ülkemizin 81 ilinin ve dünyanın birçok ülkesinin gastronomisi sergilenecek, halka yiyecek ve içeceklerin tadımı yaptırılacak. Ayrıca Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmek üzere sürpriz bir süt ürününün rekor denemesi yapılacak.

Canlı yemek pişirme seanslar, tadımlar, ödüller ve yarışmaların yer alacağı etkinlikler, 28 Eylül-2 Ekim 2022 tarihleri arasında Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nin girişindeki alana 4 adet ahır kurularak süt ve süt ürünleri atölyeleri düzenlenecektir. Bunun yanında konferanslar, yarışmalar ve ödüllerle tam eğlence şölenine dönüşecek.

Son Güncelleme: 25.08.2022 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir İnci 2022-08-26 07:31:54

En güzel sahil şehri yarışmasında da yok diyorlar...

Misafir Avatar
Orhan 2022-08-26 14:17:00 @Bir İnci

Fıkra mı bu

Beğenmedim! (0)