Yoğun ilgi, sıraya girdiler

Çorum Belediyesi’nin düzenleyeceği kültür gezileri için kayıtlar başladı.

26 Eylül 2022 Pazartesi 16:00
Yoğun ilgi, sıraya girdiler

Çorum Belediyesi’nin düzenleyeceği kültür gezileri için kayıtlar başladı.Çorum halkı kayıtlara yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın müjdesini verdiği geziler kapsamında 1500 kişi İstanbul’un tarihi yerlerini gezme imkanı bulacak.

“Dünyanın Merkezinden Kültürün Başkenti İstanbul’a” sloganıyla başlatılan kültür gezileri için Velipaşa Hanı’nda oluşturulan kayıt bürosu, sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar tarafından doldu taştı.

Kültür gezilerine başvurabilmek için Çorum’da ikamet etme şartı bulunuyor. Gezi kapsamında vatandaşlar İstanbul’u ücretsiz olarak gezme imkanı bulacak. Program dâhilindeki tüm müze girişlerinin, ulaşımın, konaklamanın ve yemeklerin tamamı Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak. Kültür gezileriyle ilgili düşüncelerini dile getiren vatandaşlar böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 26.09.2022 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
the realist 2022-09-26 23:30:39

yogun ilgi olur tabi belesciler dizilmis siraya devletin parasi ile bedava gezi kovaliyorlar, kimin parasi ile kime jest yapiyorsunuz kardesim sordunuzmu corum halkina bu insanlari sizler icin devletten gelen odenekler ile gezdirelim mi diye ? yada odediginiz emlak vergisi, su parasi ile, yogun ilgi yazmissiniz birde, bu insanlarin cogu kendi parasiyla hayatlarinsa istanbula gitmemistir

Avatar
Md 2022-09-26 16:30:05

Gereksiz kayıp..

Avatar
AdAM 2022-09-26 23:38:29

Belediye vatandasi siraya dizerek sinifta kalmistir online cevrim ici basvuru alamayan Ve milletin parasini carcur eden baskani kiniyorum

Avatar
Güzel bir etkinlik tabi Adil olursa 2022-09-26 21:10:20

Çok güzel bir etkinlik ama ilk daha 2000 kişi başvurdu.Basvuru yapanlar nasıl seçilecek. Bazı siyasi kişiler on planana mi çıkacak.Bugun 2 saat sırada beklerken 1 kişi gelerek sırf birileri tanıyor diye 3 tane form alarak onca kişinin beklemesini önemsemeyen Zihniyet yine ön plana çıkacak da belli bir zümre ye ait olan insanlar mı gidecekler bakalım zaman gösterecek.

Avatar
Kenann 2022-09-27 15:28:41

Buradan Belediye Başkanına sesleniyorum, Daha önce geziye katılmış olanları tekrar alırsanız, Sizi gördüğüm her yerde yüzünüze karşı hesabını sorarım...

Avatar
AdAm 2022-09-27 19:14:17

Kendi basvuru yapamazsa torununa ogluna yaptirir corona asisi yaptirmak icin kuyruga mi girdi bu yaslilar bir sekilde randevu aldilar sen online basvuruyu ac isteyen online basvuru yapsin isteyen sirada beklesin

Avatar
AdAM’a 2022-09-27 14:33:57

Haklısın ancak hayaller ve gerçekler var. Online başvuru olsa o sıraya geçen insanların yüzde doksanı başvuru yapamaz. Amcalar teyzeler kendi cep telefonunun da cevapla tuşu dışında hiç bir özelliğini kullanamıyorken internetten başvuru yapacak çok iyimsersin.

banner165