Yusuf Kaplan Çorum'da

Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, bugün Çorum’da konferans verecek.

28 Mart 2022 Pazartesi 00:10
Yusuf Kaplan Çorum'da

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yeni Şafak Yazarı  Yusuf Kaplan, bugün Çorum’da iki ayrı programa konuşmacı olarak katılacak.

Hitit Üniversitesi tarafından Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Yazar Yusuf Kaplan ile Gençlik Sohbetleri 3: Medeniyet ve Gençlik’ programı gerçekleştirilecek.

Söyleşi Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda saat 14.00'te  başlayacak. Programa tüm Çorumlular davet edildi.

BU AKŞAM  ‘DİRİLİŞ VAKTİ’ KONFERANSI

Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan, akşam da Çorumlular’a konferans verecek.

Çorum Belediyesi bu akşam saat 19:30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda Yazar Yusuf Kaplan tarafından verilecek “Diriliş Vakti” adlı konferansı Çorumlularla buluşturacak.

Çorum halkı konferansa davet edilirken, konferans Çorum Web TV’den de canlı olarak takip edilebilecek.

Son Güncelleme: 28.03.2022 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SOCRATES 2022-03-28 21:20:49

insanlar güce tapar güçlüyü görünce yalakalık yapar.kendinden güçsüzü görünce ezer.firavun sistemi böyle oluşturulur. tapınarak iktidarla kendini özdeşleştirir

Avatar
Çorumsuz 2022-03-30 00:39:01

Havalimanı meselesinden vekillerimiz biraz sustulardı, ufaktan bir hamaset eksiğimiz vardı. İyi oldu medeniyet goygoyu çevirelim biraz. Büyük şahlanış falan mavraları...

banner165