C Takımı Çorum’u düşünüyor

C Takımı isimli komedi filmi 16 Şubat’ta vizyona girerken, filmin ikincisinin Çorum’da çekilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

12 Şubat 2024 Pazartesi 15:11
C Takımı Çorum’u düşünüyor

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, İdari Yapımcılığını Hakan Aytekin’in, yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı, senaryosunu ise Barış Başar’ın kaleme aldığı, C Takımı isimli komedi filmi 16 Şubat’ta vizyona giriyor. Birbirinden yıldız isimlerin yer aldığı film, daha vizyona girmeden, ikincisi için de şimdiden kollar sıvandı. Filmin ikincisinin Çorum’da çekilmesinin düşünüldüğü bildirildi.

30 YILLIK ARKADAŞLARIN MACERALARI

30 yıldır arkadaş olan yedi kişinin yaşadığı maceraların anlatıldığı filmin başrollerini Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü paylaşıyor.

KADRODA ÇOK SAYIDA OYUNCU VAR

Filmde bu isimlere Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım, Dilara Üçüncüoğlu,  Yonca Başak Kurum, Öykü Uslu, Yasemin Sümer eşlik ederken, filmin kadrosunda Altan Erkekli, Alper Saldıran, Ferdi Akarnur, Dost Elver, Cansu Canan Özgen, Mustafa Şahin, Alpaslan Özmol  gibi ünlü isimler de yer alıyor. Aynı zamanda da filmin müziklerini yapan Çağatay Akman’da filmin kadrosunda yer alıyor.

C TAKIMI KOMEDİ FİLMİ

90’lı yıllarda ve günümüzde geçen lisede tanışan bir grup arkadaşın başına gelen olayları anlatan komedi filmi C Takımı’nın 16 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor. Nasipse Olur ve Sil Baştan Kaynanam filmleri ile tanınan yapımcı Vahdet Erdoğan “Güzel başladı, güzel bitiriyoruz. Oyuncu arkadaşlarıma, sette çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Harika bir iş çıktı. Bundan sonraki notu izleyiciler verecek” dedi.

C TAKIMI 2'NİN ÇORUM’DA ÇEKİLMESİ DÜŞÜNÜLÜYOR

C takımı isimli komedi filmi henüz vizyona girmeden, ikincisinin de çekilmesi için çalışmalar şimdiden başladı. Filmin ikincisi serisinin ise Çorum’da çekilmesi düşünülüyor. Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yaptığı C Takımı filminin Yapım Sorumlusu hemşehrimiz Hakan Danlı’nın mekan araştırması yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.02.2024 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.