Çorum’dan canlı yayın

TRT’nin sevilen programlarından ‘Akşam Sefası’ 23 Ağustos Cuma Akşamı Kadeş Barış Meydanı’ndan canlı yayınla izleyiciyle buluşacak.

22 Ağustos 2019 Perşembe 11:53
Çorum’dan canlı yayın

TRT’nin sevilen programlarından ‘Akşam Sefası’ 23 Ağustos Cuma Akşamı Kadeş Barış Meydanı’ndan canlı yayınla izleyiciyle buluşacak.

TRT Müzik kanalının sevilen ve en beğenilen programları arasında gösterilen ‘Akşam Sefası’ programı 23 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’den itibaren Çorum'da Kadeş Barış Meydanı’ndan canlı yayınla ekranlara gelecek. Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen programda Korhan Güldüren Şef olarak görev yapacak. Programda Ayşe Ekiz, Esra İçöz, Mehsem Özşimşir, Seda Gökkadar, Alp Arslan, Bahadır Özüşen, Fuat Karayavuz ve Zafer Albayrak solist olarak sahne alacak ve birbirinden güzel eserleri seslendirecek.

Çorum’un tanıtımının da yapılacağı programda Çorum türküleri de seslendirilecek. Kadeş Barış Meydanı’nda saat 21.00’de başlayacak olan programa Çorum halkı davet edildi. 

Son Güncelleme: 23.08.2019 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-22 22:33:58

15 Temmuz'u konserlerle anan zihniyetten Şehitlerimizin geldiği günlerde ancak böyle akşam sefası beklenirdi.