Gazetecilerin eleştirileri Çorum’a hizmet olarak yansıdı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nde yaptığı konuşmada, gazetecilerin eleştiri ve uyarılarının şehre hizmet olarak yansıdığını söyledi.

11 Ocak 2024 Perşembe 23:45
Gazetecilerin eleştirileri Çorum’a hizmet olarak yansıdı

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensupları ile yemekli programda bir araya geldi.

Başkan Aşgın’ın ev sahipliğinde Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Çorum Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen programda tüm basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Aşgın, 5 yıldır gazetecilerle birlikte yol yürüdüklerini, onların her türlü eleştiri, yorum, uyarı ve önerilerini dikkate aldığını söyleyerek, bu işbirliğinin Çorum’a hizmet olarak yansıdığını açıkladı.

Başkan Aşgın, programda hem basın mensuplarıyla sohbet etti, hem de belediye hizmetleri, yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı.

Gazetecilerin kentin gelişiminde önemli rol üstlendiğini belirten Aşgın, basın mensuplarına çalışmalarında başarı diledi.

Gazetecilerin en kutsal olan haber alma hakkını yerine getirmek için tehlikeleri göze aldıklarının altını çizen Aşgın, sıcak, soğuk demeden, gece, gündüz demeden ekipmanlarıyla çalışan gazetecilerin çabalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Programa; Belediye Başkan Yardımcıları, Çorum Basın Derneği Başkanı Erkan Karaca, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, HGYD Başkanı Birkan Demirci ile gazete, internet siteleri ve radyo temsilcileri katıldı.

Dernek başkanları da yaptıkları konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını unutmayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen program sırasında, 10 Ocak’ta doğum günü olan Gazeteci Hüseyin Aşkın’a sürpriz doğum günü düzenleyen Başkan Aşgın, pasta keserek doğum gününü kutladı.

Etkinlik sırasında ayrıca Çorum’un sevilen gençleri Yahya Çakıcı ve Şenol Akiş Başkan Aşgın’a çiçek takdim etti. Yetenekli ses Yahya Çakıcı, programda gazeteci dostlarına bir de sürpriz yaparak şarkı söyledi. Yahya Çakıcı’nın jesti alkışlarla desteklendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız 2024-01-12 14:31:08

Ne hizmet yapmış onu anlatsın. Üç beş çevre düzenlemesine hizmet mi diyor.

Avatar
Çorumsuz 2024-01-12 17:15:32

Ya bırak

Avatar
Bolat 2024-01-13 16:50:54

Asgin baskanimizi tebrik ediyorum Çorum için çok emek verdi

Avatar
Leyla 2024-01-13 17:27:41

Memnun olan kimse !ben değilim..en doğal hakkım yolda yuruyemezken! bütün kaldırımlar yaya geçitleri araç doluyken neyden memnun ölüyüm????çözüm yok bahane çok!sürekli arayıp ihbar edicekmsim!oldu görevli personelin maaşını da bana gönderin! otorite yok birşey yok!vatandaş olarak milletin aracı rahat etsin diye niye araçların içinden yürüyorum????