Hemşehrimiz tonlarca yem kazandıracak

Çorumlu sanatçı Müfit Can Saçıntı, tarım  televizyonu Agro TV, 26 Ocak'ta başlayacak olan '10 Ton Yem Bulmaca' isimli yeni yarışma programı sunacak.

09 Ocak 2021 Cumartesi 19:22
Hemşehrimiz tonlarca yem kazandıracak

Tarım  televizyonu Agro TV, 26 Ocak'ta başlayacak olan '10 Ton Yem Bulmaca' isimli yeni yarışma programında aslen Sungurlulu olan hemşehrimiz sanatçı Müfit Can Saçıntı, yarışmacılarına tonlarca yem dağıtacak.

Rol aldığı 'Mandıra Filozofu' karakteriyle tanınan sanatçı Müfit Can Saçıntı'nın sunumuyla renklenecek olan yarışma programında, hayvancılık ile ilgili sorulan sorulara doğru cevapları veren yarışmacılar hem tonlarca yem hem de değeri on binlerce liralık olan çeşitli ödüllerin sahibi olacak.

100 TON YEM DAĞITILACAK

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek yarışmacılara ev sahipliği yapmaya hazırlanan '10 Ton Yem Bulmaca' programı, hayvancılık ile ilgili bilgi sahibi olan yetiştiricileri ekrana davet ediyor. Yarışmada açılan kutulara göre sorulacak soruları doğru cevaplayan yarışmacılar, 10 ton yem kazanacak. 13 bölümden oluşacak yarışma programında toplamda ise 100 ton yem dağıtılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2021-01-09 20:11:28

Biz de dekar başına verimi arttıran bir yenilik yöntem bulundu zannetmistik

banner165