İskilip ve Uğurludağ'da çekildi, iki film vizyona giriyor

23 Kasım 2022 Çarşamba 14:25
İskilip ve Uğurludağ'da çekildi, iki film vizyona giriyor

Çorum’un Uğurludağ ve İskilip ilçesinde çekimleri yapılan iki ayrı film yakında vizyona giriyor.

Uğurludağ’da çekilen korku ve gerilim filmi ‘Motelde Katliam’ önümüzdeki günlerde vizyona girerken, Yapımcı ve Yönetmen Murat Kuşçu tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskilip’te çekimleri yapılan ve kadına şiddeti konu alan ‘Yeter Vurma Artık’ filminin de 8 Mart 2023’te vizyona gireceği ifade edildi.

Yönetmen yardımcılığını başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç’ın n üstlendiği ‘Motelde Katliam’ filminin önümüzdeki günlerde vizyona gireceği bildirildi.

Filmin senaryosunu başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç ile Yönetmen Murat Kuşçu birlikte yazdı.  Uğurludağ ilçesinde çekilen filmin oyuncu kadrosunda Aleyna Kılıç, Bülent Mert Şevki Özcan, Murat Kuşçu, Zülfü Hamit Altın, Korcan Halıcı Seçkin, Kabaklı Meri Elagöz, Hasan Çalışkan İsmail Yılmaz Jale Ak adlı oyuncular yer aldı.

FİLMİN KISA HİKAYESİ

HMK yapım tarafından Çorum’un Uğurludağ ilçesinde çekilen filmde, bir ailenin Hitit Üniversitesi’ni kazanan kızlarını üniversiteye yerleştirmek için Çorum’a gitmelerini ve burada kaldıkları motelde yaşadıkları sıra dışı olayları anlatıyor.

FEYZA AYDIN: ‘KIZIMLA KAMERA ÖNÜNDE OLMAK BÜYÜK GURUR’

Yönetmen ve yapımcı Murat Kuşçu ile başrol oyuncusu Feyza Aydın Kılıç yaptıkları ortak basın açıklamasında; “Motelde Katliam” ve “Yeter Vurma Artık” filmi ile ilgili olarak “Güzel bir çalışmanın neticesinde sıra dışı bir gerilim ve korku filmine imza attık. İzleyenlerin büyük bir keyif alacağını düşünüyoruz. Gişede seyirciden tam not almayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Başrol oyuncusu Feyza Aydın; “Kızımla kamera önünde olmak büyük gururdu” dedi.

Ortak basın açıklamasında, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İskilip’te çekimleri yapılan ve kadına şiddeti konu alan “Yeter Vurma Artık” filminin de 8 Mart 2023’te vizyona gireceği ifade edildi.

Kaynak: İskiliPost

Son Güncelleme: 23.11.2022 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖNERİ 2022-11-23 16:50:26

Güneydoğu bölgesinin tarihi mekanlarında bir sürü film / sinema çekimi yapıldı. Çorumda veya ilçelerinde dogal güzelliklerimizi dünyaya duyurmak amacı ile neden filmler çekilmez, ( doğal güzellikler tarihi evler, tarihi kalıntılar, kaleler, mağaralar, konaklar, doğal tabiat ) Osmancık, İskilip, Çorum, Oğuzlar tüm ilçelerde ne güzel tabiatlark, gelenekler, konaklar mevcuttur. tur şirketlerine de bu yönde güzergahımıza alınmaszı gereklidir.

Avatar
Ozcorumlu 2022-11-23 18:00:03

Atasözümuz aklıma geldi Yaparsa herşeyin en iyisini Çorumlu yapar...

Avatar
Yazık 2022-11-24 13:22:43

süper 2 boş film yine vizyona giriyor demekki... Burada ne kadar film çekildiyse hepsi mi sıkıntılı olur arkadaş.

Avatar
Seckin kabaklı 2023-03-24 11:43:42

Motelde katliam filmin yönetmeniyim fakat izlenmesini tavsiye etmiyorum