Kadeş Meydanı tamamen doldu

‘Akşam Sefası’ dün akşam Kadeş Barış Meydanı’ndan canlı yayınla izleyiciyle buluştu. Meydan tamamen doldu.

24 Ağustos 2019 Cumartesi 08:29
Kadeş Meydanı tamamen doldu

TRT’nin sevilen programlarından ‘Akşam Sefası’ dün akşam Kadeş Barış Meydanı’ndan canlı yayınla izleyiciyle buluştu.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen programda meydan tamamen doldu. Çevre apartmanların balkonlarından programı izleyenler oldu.

Korhan Güldüren Şef olarak görev yaparken, birbirinden değerli solistler sahne aldı. Canlı yayında Çorum türküsü eşliğinde kenti tanıtıcı görüntüler de verildi. TRT sanatçıları 'Türkiyem' eseri final yaptı.

Şehit ve gazilerin en önde protokol mensuplarıyla izlediği program sonunda Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın tarafından sanatçılara teşekkür çiçeği verildi. Aşgın, “Dünyanın merkezi Çorum'dan barışın, kardeşliğin gür sedası yükselmeye devam edecek.” mesajını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2019-08-24 08:41:50

Meydan nedir ne işe yarar şimdi anladınız mı? Meydanla parkın arasındaki farkı anlayabildiniz mi?

Avatar
çorumlu 2019-08-24 11:24:07

çorumun böyle organizasyonlara ihtiyacı var emegi geçen herkese teşekkürler

Avatar
Kenann 2019-08-24 09:43:44

Sayın Belediye başkanı, Şehit cenazeleri gelirken, Mehmetçiğimiz sınır dışında kelle koltukta mücadele verirken, Her mahallede Konser verip eğlence düzenlemenin mantığını anlayamıyorum.. Eğer Belediyeyi CHP alsa ve senin yaptığını yapsa idi neler Söylemez Diniz