Saygı Öztürk Çorum’u yazdı

Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk, Çorum izlenimlerini köşesine aktardı.

07 Temmuz 2019 Pazar 13:04
Saygı Öztürk Çorum’u yazdı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çorum Olaylarının Yıldönümü nedeniyle düzenlediği panele konuşmacı olarak katılan Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk, Çorum izlenimlerini köşesine aktardı.

O günlerin geride kaldığını, herkesin yaşananlardan ders aldığını, Çorumlu’nun tüm katmanlarıyla tam bir birliktelik örneği sergilediğini vurgulayan Öztürk, kenti terketmeyerek memleketlerine yatırım yapan ünlü işadamlarının varlığına dikkat çekti.

Panelin bir diğer konuşmacı konuğu Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu’nun, Çorum’un tam anlamıyla barış olması ve hayatını kaybedenlerin unutulmaması için anıt yapılması önerisinin büyük destek bulduğunu vurgulayan Öztürk, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın birleştirici söylem ve icraatlarının CHP tarafından da kabul görerek memnuniyete neden olduğunu vurguladı.

Gazeteci Saygı Öztürk, Kent Meydanı’na Kadeş Meydanı isminin verilmesinin anlamlı olacağını da ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu Davut... 2019-07-07 21:56:17

Saygı Öztürk yazdıysa yalandır...

banner165