16 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmette

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 16 yataklı yoğun bakım ünitesi açıldı.

02 Ocak 2024 Salı 18:38
16 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmette

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 16 yataklı yoğun bakım ünitesi açıldı.

ÇORUM'UN TEK HASTANESİ

Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, Çorum’un tek 3. basamak ve merkezinin tek genel kamu hastanesi olarak hizmet veren Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yüksek yoğun bakım doluluk oranlarını düşürmek ve il dışına sevkleri azaltmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında, yeni tesis edilen 2. seviye ve 16 yataklı yoğun bakım ünitesinin Ocak 2024 itibariyle hizmete alınarak yoğun bakım kapasitesinin artırıldığı bildirildi.

EMEKTARLARA TEŞEKKÜR

Açıklamada, “Hastanemiz yeni yoğun bakım ünitesinin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hastanemizde kapasite artırıcı ve kesintisiz sağlık hizmet sunumuna dair yapısal ve işlevsel iyileştirme çalışmalarımız devam edecektir.”denildi.

Son Güncelleme: 02.01.2024 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 2024-01-02 20:13:44

Geçenlerde acile gittim acilde gece boyu kaldım. Acil’in ilk müracaat yerin beklerken tuvalete gittim gitmez olaydım içerisi berbat ikituvalet var kılozetli yerde Tahran suyu akmıyor. Allahken yan taraf boşaldı içeride kimse yoktu yan tucalede geçtim tahretlendim yoksa orada pisti oradada su olmasaydı pisliğiyle donumu çekecektim. Daha sonra acil sırası geldi. Hemen kan aldılar tansiyon cihazı taktılar. Gece Bolu orada kaldım. Kardiyolojiydi emardı sabahladım bu arada yoğun bakımın tuvaletlerine 3-4 kez gittim hepsinde pis ve berbat. Bir sürü hastaneye temizlikçi alıyorlar bunlar neredeler. İsterseniz 50 yataklı yoğun bakım açın ne yazar. Tuvaletler öyle olduktan sonra

Avatar
Dingonun ahırı... 2024-01-02 23:29:13

Torpil hastanesi olarak adı değişmiştir.

Avatar
Maalesef 2024-01-06 04:13:31

İlk zamanlar da fena değildi ama Suriyeliden koridordan geçemez olmuştum biara şimdilerde hastaya hizmet çok zayıf temizlik çok sıkıntılı... inşAllah düzelir çünkü mikropların cirit attığı alanda ancak mikrop yüklenirsiniz ve nihayetinde doktor ve hemşirelerde insan... ayrıca işini gönülden yapanlara selam olsun