5 kez ceza yedi, 6'ıncı kez yakalandı

Çorum’da maske takmadığı için 6'ıncı kez ceza uygulanan vatandaş, maske takmayı unuttuğunu söyledi.

17 Mart 2021 Çarşamba 23:28
5 kez ceza yedi, 6'ıncı kez yakalandı

Çorum’da maske takmadığı için 6'ıncı kez ceza uygulanan vatandaş, polis ve gazetecilere "Yine maske takmayı unutmuşum hacı abi" diye karşılık verdi.
Çorum'da polis ekipleri, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında cadde ve sokaklarda maske ve mesafe denetimi gerçekleştirildi.

DAHA ÖNCE 5 KEZ CEZA YEMİŞ

Kentin en işlek bölgesi Hürriyet Meydanı'ndaki denetimler sırasında sokağa maskesiz çıkan bir kişi, polisleri görünce maskesini taktı. Bu kişiye polis ekipleri cezai işlem uygulamak istedi. Yapılan incelemede kentte daha önce 5 kez maske takmadığı için ceza kesildiği belirlenen kişiye altıncı kez para cezası uygulandı. Cezai işlem makbuzunu imzalayan kişi, ‘Yine maske takmayı unutmuşum hacı abi’ dedi.

Ekipler gün boyu denetimlerini sürdürüp, tedbirlere uymayanlara cezai işlem uyguladı.

Kaynak: Yusuf Çınar/Çorum DHA

Son Güncelleme: 18.03.2021 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-03-18 09:02:12

Maskesiz gezmek açık alanda yasak ancak kapalı alandaki parti kongrelerinde serbest. Atmosferden virüs kapabilirken, tıklım tıklım dolu, kapalı salonda virüs bulaşmaz.

Misafir Avatar
Ahmet 2021-03-18 14:50:04 @Ahmet

Vatandaş, kanun koyucular kanunlara uymazsa halktan da uymasını bekleyemezsin. Kaldı ki hala AKP tarafından düzenlenen her etkinlikte aynı şeyler yaşanmaya devam ediyor. Mesela Karadeniz'de vaka patlaması yaşanıyor. Bu patlamanın kongrelerden sonraya denk gelmesi tesadüf mü? Gerçi binlerce adamın doldurulduğu salonları bırakıp komşu gezmesine suç atarak işin içinden çıkmaya çalışıyorlar ama herkes her şeyi görüyor. Kaldı ki sokakta maske zorunluluğu dostlar alışverişte görsün tarzı bir tedbirdir. Atmosferden virüs kapacaksak, camları açmak da yasaklansın.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
vatandaş 2021-03-18 13:29:13 @Ahmet

seninki de laf. yani cılkı çıktı parti kongreleri diye yanlış tamam kardeş anladık tamam da maske takılacak deniyorsa takılacak adamın kaçıncı olmuş

Beğenmedim! (2)
Avatar
Kadir 2021-03-18 08:29:33

Sokakta bunun gibi yüzlerce lüzumsuz adam var. Allah böyle beyinsizlere akıl fikir ve izan versin. Yazıklar olsun.

banner165