Acil Servis’e iki yeni ünite

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne iki yeni ünite açıldığı bildirildi.

08 Şubat 2024 Perşembe 14:06
Acil Servis’e iki yeni ünite

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne iki yeni ünite açıldığı bildirildi.

YILDA 600 BİN HASTA GELİYOR

Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; yıllık yaklaşık 600 bin hastaya hizmet veren hastane acil servisine başvuran hastaların hizmet almasını kolaylaştırmak ve riskli hastaların tedavi ve takiplerini kolaylaştırmak amacıyla acilde Yetişkin Gözlem Alanı ve Acil Kritik Bakım Ünitesi hizmete açıldı.

ACİL KRİTİK BAKIM ÜNİTESİ

Acil Kritik Bakım Ünitesinde, hayatı tehdit edici hastalıkları olan hastalar ile çoklu yaralanması olan hastalar, acil tıp uzmanı başkanlığında özel ekipler tarafından takip edilerek tedavileri yapılıyor. Kritik durumda olan hastalara uzman ekiplerce yakından bakım sağlanarak tedavileri öncelleniyor.

YETİŞKİN GÖZLEM ALANI

Gözlem alanı ve acil kritik bakım ünitesinin hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür edilirken, hastaların tanı tedavi süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların artarak devam edeceği bildirildi.

Son Güncelleme: 08.02.2024 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet canıtez 2024-02-08 15:00:18

Matruşka gibi hastane. Aynı alandan farklı açılarla farklı üniteleri açmış gibi göstermek mükemmel bir başarı örneği sinan hocamı tebrik ediyorum