Açılışa hazırlanıyor

Hitit Üniversitesi Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'ne açılış töreni düzenlenecek.

12 Mart 2024 Salı 14:55
Açılışa hazırlanıyor

Hitit Üniversitesi Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'ne açılış töreni düzenlenecek.

AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Snan Zehir ile birlikte yapımı tamamlanarak sağlık hizmeti sunumuna başlayan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nde incelemelerde bulunarak açılış öncesinde eksikleri tespit etti.

Günay, sağlık yatırımının Çorum ve bölgemizde kanser tedavisi gören hastalara şifa olacağını hatırlattı.

Son Güncelleme: 12.03.2024 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir bilen 2024-03-12 16:05:09

Günümüzün en önemli hastalığı kanserdir. Tedavisinde uzun ve yıpratıcıdır. Yapanların eline sağlık ama her geçen gün hasta sayısının arttığı bir hastalık için yapılan binanın daha büyük olması gerekirdi. Bu merkez sadece Çoruma değil tüm bölgeye hizmet verecek. Belediye sağa sola şehir stadı, kapalı spor salonu, binicilik merkezi, mescit yapana kadar bu merkezin daha büyük olarak yapılıp, halka daha iyi hizmet vermesini sağlıyabilirdi

Avatar
Gören adama cevap 2024-03-13 00:19:41

Sanırım bir görme problemin varHakkı hakedene teslim etmek gerekir bu hizmetin ilimize kazandırılmasında Mesut hocan defaaten Ankara’ya gitmiş değildir sadece o dönemde hastane başhekimliği yapmış onun zamanında temeli atılmıştır
İlimize siyasi iktidarın yoğun çabaları ile kazandırılmış bir hizmettir
Allah emeği geçenlerden razı olsun başta Sağlık bakanımız olmak üzere bina yapımında yoğun destek veren siyasierkan Vali bey ilimizin hayırseverleri ve inşaat sürecini takip eden il özel idare sekreteri başta olmak üzere emeği geçenlere minnettarız

Avatar
İşin Doğrusu Budur (Lütfen Okuyun) 2024-03-13 11:13:40

Bu proje başarısız olmuş olsaydı, kimse üstüne almaz, önceki yönetimden kaynaklandı vs vs denirdi. Ama başarılı olunca herkeş üstüne atlıyor işte. Herneyse. Bu işin doğrusu şudur: konu ilk olarak Aralık 2017'de Hitit Üniversitesi yönetiminin konuyu gündeme getirmesi ile ortaya çıkmıştır. O zamana kadar kimsenin bilmediği, dile getirmediği bir konudur. Toplam il nufusunun 750 bin altına olan illere kesinlikle Onkoloji merkezi verilememesine rağmen, o dönem yapılan girişimlerle bölgesel bir onkoloji merkezi kurulması fikri o dönemki Sağlık Bakanına iletilmiş ve olumlu bir karşılık bulmuştur. Sonrasındaki süreçte ise, DOĞAL olarak herkes bir şeyler yaparak aradan geçen 7 yıl sonrasında (bence gecikmeyle) proje hayata geçirilmiştir. Aslında bu işi ortaya çıkaran, gündeme getiren, siyasetçileri motive den, Sağlık Bakanını rakamlarla ikna eden bir kişidir. Allah için doğrusu budur.

Bakınız https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberler/corum/hitit-universitesi-bunyesinde-onkoloji-merkezi-kurul

Misafir Avatar
Uyanıklar sizi 2024-03-13 13:38:52 @İşin Doğrusu Budur (Lütfen Okuyun)

İstanbula da deniz altından geçidi sultan Abdülhamid han düşünmüştü ama uğraşıp yapan reis oldu. 2017 de başvurmanız o işi yaptığınız anlamına gelmez kıymetli rektörlük personeli. Bakanlık nezdinde kimlerin aylarca uğraştığını nasıl alındığını şimdiki mv. O zamanki il başkanı anlatır dinlersiniz. İş yapıldıktan sonra sahiplenen çok olur. Rahat olun bu işi kotaran gitti buralardan kurtuldunuz ama o cihazların alımında zerre katkısı olmayan beyaz türkler sussun artık.

Beğenmedim! (5)
Avatar
Gören adam 2024-03-12 20:30:33

Burayı ısrarla Ankara'ya gidip gelen temeli Atan ısrarla takip Eden Mesut hocaya binlerce tşk ediyorum.. diğer emeği geçen özel idare müdürüne binlerce tşk ederim..

Avatar
YİNE BEN 2024-03-13 10:00:00

BİNA GÜZEL İÇİ DOLU DOKTORU PERSONELİ TAM OLSUN GÜLERYÜZLÜ ÇALIŞANLARI İLE TEDAVİYE MUHTAÇ TÜM HASTALARIMIZA ŞİFA OLSUN İNŞAALLAH...

Avatar
corum corumlu 2024-03-13 17:25:19

çok güzel olmuş pet üniteside gelmiş emegi gecenlerden Allah razı olsun birde hekim sayısı artırılsa cok iyi olacak 2 hekimle olmuyor.

Avatar
iskilipden 2024-03-12 15:11:55

İskilip'e İsmail Çizikci başkan güzel yakıştı. İnşAllah seçilir Adil, asaletli, dürüst şeffaf yönetim bekliyoruz İskilipde inanıyoruz.

Avatar
Gören adam 2024-03-13 13:11:07

Yıllardır hazır binayı acamayan Eski devlet hastanesi ssiyasetçilermi sıfırdan onkoloji binasını bitirdi.. lütfen gülünç olmayalim.. yiğidin hakkını yiğide teslim etmek erdemdir

Misafir Avatar
hımm 2024-03-13 16:14:59 @Gören adam

https://www.habercim19.com/saglik/yeni-hastane-insaati-basladi-h77674.html

Beğenmedim! (0)