Alaca’da sosyal belediyecilik örneği

Çorum’un Alaca İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, çölyaklı hastalara glutensiz ürün desteğinde bulundu.

08 Kasım 2020 Pazar 12:56
Alaca’da sosyal belediyecilik örneği

Çorum’un Alaca İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, ilçede yaşayan çölyaklı hastalara glutensiz ürün desteğinde bulundu. Yapılan açıklamada ”Belediye olarak ilçemizde bulunan çölyak hastalarına gluetensiz gıda yardımında bulunduk.” denildi.

Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Sosyal belediyeciliğin çok güzel bir örneğini sergileyerek, 15 çölyaklı aileye yardım yapan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu gönülden tebrik ediyor ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Derneğimizin rehberliği ile üyelerimizin Alaca Belediyesi yetkilileriyle görüşerek yardım yapılmasının sağlanması bizi çok mutlu etti.Daha önceden Çorum Belediyesi’nin yapmış olduğu ve halen de devam eden bu tip glutensiz ürün yardımlarının diğer belediyelere de örnek olmasını diliyoruz. Çölyaklıların tükettiği glutensiz ürünlerin çok pahalı ve zor ulaşılır olması nedeniyle büyük zorluklarla baş etmeye çalışan ihtiyaç sahiplerine verilen bu yardımlar çok büyük ikrama geçiyor. Umarım bu önemli hizmetler artarak devam eder” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.