Bakan'dan hastaneye yeni ünitelere destek

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni üniteler açılmasına destek verdi.

27 Kasım 2019 Çarşamba 23:54
Bakan'dan hastaneye yeni ünitelere destek

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni üniteler açılmasına destek verdi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi  Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da iki ziyaret, bir de toplantıya katıldı.
Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel hemşehrimiz Gökhan Yazgı’yı ziyaret ederek, Çorum ve üniversite bünyesinde hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.


İkili, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılması planlanan yeni üniteler ve insan kaynakları konularında görüş ve desteklerini aldı.

Aşgın ve Öztürk, akşam da Ankara ÇEKVA istişare toplantısına katıldı.
Belediye Başkanı Aşgın, ÇEKVA toplantısına ilişkin yaptığı paylaşımda, “Ortak paydamız olan güzel Çorum’umuz ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çorum için kafa yoran ve bu konudaki samimiyetini her platformda ortaya koyan ÇEKVA yönetimine şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk ise “İlimiz ve üniversitemiz için ileriye dönük neler yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) istişare toplantısına katılarak vakıf yönetimine ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 28.11.2019 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Çorumlu 2019-11-28 11:17:39

Sağlık Bakanından hastaneye yeni ünite ve insan kaynağı istemek Rektörün ve Belediye başkanının işi değildir. Sağlık Müdürünün işidir . sağlık müdürü halledemiyorsa sağlık müdürünü değiştirin.

Misafir Avatar
sinan 2019-11-28 12:06:14 @Gerçek Çorumlu

bunlar foto çekinmeyi sever. iş için gitmediler facebook a fotoğraf atmak için gittiler.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Sağlık Müdürü 2019-11-28 12:01:19 @Gerçek Çorumlu

Muhtemelen sağlık müdürü vardır, ama fotoğrf karesinde dğildir.

Beğenmedim! (7)
Avatar
Rektör 2019-11-28 12:15:15

Rektör Hitit Üniversitesin umudu kesmiş, 17 Aralık Bandırma Üniversitesinden kadro istemiş ve 1 aydır orada gözüküyor. Bu rektor nasıl Çorum için çalışacak analayamadım?

Avatar
Çorumlu 2019-11-28 10:31:36

İlçe hastaneleri düzelmeden eğitim araştırma düzelmez..Tüm ilçelerden merkez hasta akıyor. Mevcut performans sistemi ile ilçelerde düzelmez.

Avatar
Somut Olursa Seviniriz 2019-11-28 12:00:36

Görüşmelerin yapılması elbette çok ama çok önemli. Ancak "yeni ünitelere ve insan kaynaklarına destek" veya "Çorum ve Ünivrsite ile gili projeler" gibi ifadelerin içinde ne olduğunu söylemek gerek. Mesela Belediye Bakanlıkla Hastane ile ilgili hangi projeyi yapacak, açıklasa seviniriz. Saygılar. (Not: Aslında bu tür ifadeler klasik ziyaret haberi demektir. Çay içtik denmez, böyle yazılır)

Avatar
Çorumlu 2019-11-28 23:33:42

Bir arkadaş yeni ünite istemek il sağlık müdürünün işi demiş.. Çorum gibi geri kalmış illerde il sağlık müdürü tek bir görevi vardır onu da az çok tahmin edersiniz:))