Bakan Yardımcısı dinledi ve notlar aldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çölyak Derneği yönetimini dinledi ve notlar aldı.

25 Kasım 2019 Pazartesi 09:57
Bakan Yardımcısı dinledi ve notlar aldı

Çölyak Derneği yönetimi Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak, Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyesi Sıddık Veldet ve Kadir Demir’den oluşan heyet, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü  Erkan Kılıç’ı makamında ziyaret eden Çölyak Derneği yönetimi, çölyak hakkında bilgiler verdikten sonra ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projemizin değerlendirmesini yaptı. Projenin davamı için destek istedi. Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü  Erkan Kılıç’ı Çorum Çölyak Derneği’ne davet eden heyet, daha sonra Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Ahmet Türköz’ü ziyaret etti.. Projeler ve Çölyak hakkında fikir alışverişi bulunuldu.

Çölyak Derneği yönetimibir diğer ziyareti İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a yaptı. Çorum Çölyak Derneği ve çalışmaları hakkında bilgi verilen ziyarette, Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’dan derneğimize desteklerini istendi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ersoy, halkın sağlığı için gerçekleştirileni tüm çalışmaların önemine dikkat çekti,.

Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, dernek logolu çini hediye etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, “Ziyaretlerimiz çok samimi ortamda gerçekleşti ve çok verimli geçti. Kıymetli idarecilerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk ve değerli görüşlerini aldık. Tüm Türkiye’de çölyak derneklerine örnek olan ”Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projemiz gibi daha nice projeyi idarecilerimizin desteği ile uygulayabilmeyi diliyoruz. Bütün amacımız halkımızın sağlığına destek olmak ve bu yönde çalışmalar yürütmek. Ayrıca yoğun mesaisine rağmen bizleri kabul eden İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Ersoy’a çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve verimli bir görüşme oldu. Derneğimiz, Çölyak ve gerçekleştirdiğimiz ”Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projemiz hakkında kendisine bilgi verme şansımız oldu. Projemizin devamı için desteklerini istedik. Sayın Bakanımız büyük bir ilgiyle bizi dinledi ve notlar aldı. Derneğimiz için çok hayırlı sonuçlar doğuran bir ziyaret olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Gösterdiği tevazu, ilgi ve misafirperverlik için kendim ve tüm dernek üyelerimiz için tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.