Başhekim’e önce tebrik, sonra mesaj

Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, yeniden göreve atanan Başhekim Prof. Dr. Sinan Zehir'i tebrik etti, yönetim kadrolarında liyakat vurgusu yaptı.

05 Mart 2024 Salı 17:49
Başhekim’e önce tebrik, sonra mesaj

Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, yeniden göreve atanan Başhekim Prof. Dr. Sinan Zehir'i tebrik etti, yönetim kadrolarında liyakat vurgusu yaptı.

Sendika Başkanı Ahmet Saatcı, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşyeri Temsilcileri ile birlikte Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir’i ziyaret etti.

Saatcı ziyarette yaptığı açıklamada, sözleşmesi yenilenerek tekrar göreve atanan Başhekim Prof. Dr. Sihan Zehir’in hizmet bayrağını daha yukarı taşıyacağına inandıklarını belirterek,  hastane yönetim kadrosunda liyakat ve ehliyetin kriter olarak alınmasını arzu ettiklerini ifade etti.

İşte o açıklama:

”Baştabip Prof. Dr. Sinan Zehir beye yeni görevlendirilmelerinin hayırlı olmasını diliyor, hastanemize ve vatandaşlarımıza verecekleri hizmetlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyoruz.

İDARECİLİK HİZMETTE BAYRAK YARIŞI

İdareciliğin bir bayrak yarışı olduğu açıktır. Yönetime getirilen ve sorumluluk sahibi kılınan idarecilerimizin tek amaçlarının hizmette bayrağı daha yukarılara taşımak ilkesi ile hareket ettiklerini düşünüyoruz. Bugüne kadar şehrimize, hastanemize ve vatandaşlarımıza hizmet veren tüm yöneticilere ayrıca teşekkür ediyoruz.

BAŞTABİP HİZMET BAYRAĞINI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAK

Uzun süreden beri idareci olarak şehrimize hizmet eden ve yeniden baştabiplik sözleşmesini imzalayan Sayın Prof. Dr. Sinan Zehir hocamızın hizmet bayrağını yeni dönemde de çok daha yukarılara çıkaracaklarından eminiz.

YÖNETİM KADROLARINDA LİYAKAT VE EHLİYET VURGUSU

Yönetim kadrolarında liyakat ve ehliyetin esas alınması öncelikli bir kriter olmalıdır. Liyakat ve ehliyet birikim ve tecrübe demektir. Bilgi ve birikime sahip, şehrimizi, hastaneyi ve sahayı bilen insanların yönetime getirilmesi, verilecek hizmetin aksamadan yürütüleceğinin bir göstergesidir. Hak, hukuk ve adalet çerçevesinde görev yapan tüm idarecilerimizin başımızın üstünde yeri vardır. Başarı ekip işidir. Ekip ruhuyla hareket edilerek, istişare ile alınan isabetli kararlar nasıl başarıyı beraberinde getirirse, yanlış alınan karar, yöntem ve uygulamalarda tabi olarak başarısızlığı doğurur. Yönetim kademelerinin takdir yetkileri vardır. Yönetim kademesinde olan tüm idarecilerimizden Sağlık-Sen olarak beklentimiz; sağlık çalışanları tüm süreçlerde en  özverili çalışılan, sıkıntının  ve stresin had safhada olduğu alanlarda görev yapmaktadır.

ÇALIŞMA BARIŞI, MORAL VE MOTİVASYON

Bu nedenle yönetim kademesinde olan idarecilerden en büyük beklentimiz, çalışma barışını, moral ve motivasyonunu artıracak uygulamalara, yöntemlere öncelik vermeleridir. Kraldan çok kralcı olmamalarıdır. Çalışan memnuniyetinin başarının en büyük anahtarı olduğunu unutmamalardır. Yönetim kademesinde olanların bu hassasiyeti göstermeleri, başarılarının sırrı olacaktır. İdarecilerimize yapacakları her güzel hizmette, elimizden gelen desteğin verileceğinin bilinmesini istiyoruz. Yönetim kademesinde olan bütün idarecilerin sorumluluk bilinci içinde çalışacaklarından eminiz. Baştabip beyin bilgi birikim ve tecrübesinin verilecek hizmette katma değer sağlayacağı açıktır.  Gösterilen nezaket ve misafirperverliklerinden dolayı Baştabip beye teşekkür ediyorum."

BAŞHEKİM BAŞARI DİLEDİ

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Prof. Dr. Sinan Zehir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı ve ekibine sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal sol 2024-03-05 18:41:54

Katranı Kaynatsan Olmaz Ki Şeker, Cinsini Sevdiğim Cinsine Çeker

Avatar
Çorumlu 2024-03-05 21:11:24

Söylediklerinin tam tersini yapıyorlar söze değil yaptıklarına bakmak gerek

Misafir Avatar
Danışmaya 2024-03-10 12:34:16 @Çorumlu

Doğruysa böyle idarecilere Yazıklar Olsun.Yuh Olsun.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Soru Soran Hasta 2024-03-09 06:55:44 @Çorumlu

Personelinin üzerinde bu kadar da gücü yoksa istifa etsin.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Danışma 2024-03-08 21:44:57 @Çorumlu

Başhekimin de o adamın çalışmadığını,kimsenin onu çalıştıramadığını biliyor.Başka bir yere verse orada da çalışmayacağını biliyor.Onun için duymadım,görmedim,bilmiyorum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Hekim 2024-03-08 07:59:25 @Çorumlu

Başhekim böyle basit işlerle ilgilenmez.Bu alt kadroların işidir.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Hasta Yakını 2024-03-07 16:43:16 @Çorumlu

Sayın Başhekim;1.Kat danışmadaki görevli hastalara çok kaba ve sert davranıyor,cildiye poliklinikleri neresi diye sordum?Arkana dönüp bakarsan görürsün,soru sormadan önce sağınıza solunuza bir bakınız dedi.Soru soran hasta veya hasta yakınını verdiği cevaplarla adete dövüyor.Bu konu ile ilgilenirseniz seviniriz.Yeni göreviniz hayırlı olsun.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tuncay 2024-03-06 07:22:20

Sayın Saatcinin söylediklerinin her cümlesine katılıyorum.Ancak zamansız ve anlamsız çıkışını da anlamakta güçlük çekiyorum.Keşke bunları 2 yıl önce söylemiş olabilseydi de liyakatli yöneticilerin göreve devamını sağlayabilseydi.

Avatar
Fatma 2024-03-06 13:25:41

Ahmet ten referans al müdürlük kap,sendika seçimlerinde Murat a çalış.Ahmet kime gözüm dediyse gözün çıksın dediler.Bunlardan birisi de sensin.Buda Ahmetin şansızlığı olsa gerek..

Avatar
Fatma Hanıma Cevaben 2024-03-06 18:54:08

Tanım Tuncaya uyuyor.Her dönem Müdürlük peşinde koştu.Kaç kez gitti kaç kez geldi.Ahmet ten referans alıp Murat için oy toplamaya çıkısı ise tam bir ....göstergesi.

Avatar
Çorumlu 2024-03-05 21:01:38

Liyakat bunlara kaldıysa kendisi sendika temsilcisi eşi 5 yıl baş hemserelik yaptı bunlar görevde olursa liyakat li oluyor baskalari görev alırsa liyakatsiz oluyor Çorum sağlığı çöktü sendika adam kayirmadan başka birşey yapmıyor sadece calisma düzenini bozuyorlar Çorumlularda oturdu bunları izliyor yazık Çorum'a

Avatar
gerçek söyler 2024-03-05 21:18:45

Biri kendi adamını göreve atıyor , öbürü de benim dediğimi göreve ata diyor.Liyakat dedikleri bu. Al birini vur ötekine . Her ikinizden de kurtarsın Allah , Çorumu

Avatar
Hadi ordan 2024-03-05 21:25:12

Liyak kiiiiim siz kim. Bir de piskin piskin liyat diyorlar Malum-sen temsilcileri. Onlar icin tek liyakat Menzil.