Başhekim’e tebrikler…

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç Dr Sinan Zehir’e hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor.

18 Ocak 2022 Salı 13:05
Başhekim’e tebrikler…

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç Dr Sinan Zehir’e hayırlı olsun ziyaretleri yapılıyor.

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu, bir gün arayla Başhekim Sinan Zehir’i yeni görevinden dolayı kutladı. Her iki ziyarette Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı da hazır bulundu.

Milletvekili Kavuncu, ziyaretle ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “H. Ü. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimliğine atanan Doç Dr Sinan Zehir hocamızı ziyaret ederek, bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz ve kendisinin de çok başarılı olacağına inandığımız bu görev için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Zorlu Covit salgın süreci dahil olmak üzere, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın da hizmet anlayışı olan, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ düsturu gereği, Çorumlu hemşehrilerimize ve bölgemize, güçlü devletimiz adına çok önemli sağlık hizmeti sunan, Sağlık İl Müdürümüz Uz Dr Ömer Sobacı ve canla başla görev yapan, tüm sağlık çalışanlarımızı, canı-ı gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum”

Son Güncelleme: 19.01.2022 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2022-01-19 11:15:35

Ah ah memleketime bak aleni torpil yapan kul hakkı yiyen adamlar, çorumlu ilçede köyde sürünürken Tokatlıyı yozgatlıyı merkeze atayan adamlar baştacı olmuş..

Avatar
Kenann 2022-01-19 14:27:28

Sinan ZEHİR bey onceki dönem Başhekimdi neden görevden aldınız. Eğer başarısız iseneden şimdi tekar başhekim yaptınız.... Aslında Sinan ZEHİR bey senin bu işe olur vermemen gerekirdi ama nerde

Avatar
Daha dün 2022-01-19 14:37:20

Bu arkadaş sizin olmamamniz için elinden geleni yaptı bu nasıl bir dünya sen anladıysan Sinan hoca Bi anlat