Bölgede ilk, 13 yataklı açıldı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 3. Seviye Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi açıldı.

09 Ocak 2024 Salı 13:51
Bölgede ilk, 13 yataklı açıldı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 3. Seviye Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi açıldı.

Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; bölge illere de hizmet veren hastanede yoğun bakım kapasite artırma çalışmaları çerçevesinde 16 yataklı erişkin 2. seviye yoğun bakım ünitesinin ruhsatlandırılarak hizmete girmesinin ardından, fiziksel altyapı hazırlıkları ve ruhsatlandırılma işlemleri tamamlanan ve bölgede ilk olma özelliği taşıyan 13 yataklı 3. seviye yenidoğan yoğun bakım ünitesi de sağlık hizmeti sunumuna başladı.

Yoğun bakımın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür edilirken, “Hastanemizde kapasite artırıcı ve kesintisiz sağlık hizmet sunumuna dair yapısal ve işlevsel iyileştirme çalışmalarımız devam edilecek.”denildi.

Son Güncelleme: 09.01.2024 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet yektaş 2024-01-09 16:18:54

bu yoğun bakım zaten vardı. çocuk kardiyoloğu olmadığı için 3. basamak izni yoktu. devlet ç. kardiyoloğu gönderdi. yoğun bakım 3. basamak izni aldı. yapan yönetim oldu öylemi. kolay gelsin size. ankaradan selamlar.

Avatar
Çorumsevdalisi 2024-01-09 15:33:12

İnme servisi acilicakti aylardır şehir dışına gidiyor herkes