Ceylan'a çifte teşekkür

Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, iki ayrı sağlık yatırımına katkılarından dolayı Milletvekili ceylan'a teşekkür etti.

18 Kasım 2021 Perşembe 18:34
Ceylan'a çifte teşekkür

Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a Çorum’da kazandırılacak olan iki yeni hastane konusunda teşekkür ziyaretinde bulundu.

Saatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 2022 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle yoğun çalışmalarını sürdüren Ceylan’ı mecliste ziyaret etti.

Saatcı, Çorum ölçeğindeki illerde bulunmayan bulunmayan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi ile eski devlet hastanesinin Çorum’a kazandırılmasında katkıları nedeniyle Ceylan’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise özellikle Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin Çorum için çok büyük bir kazanç olduğunu dile getirdi.

Çorum’dan her ay 100’lerce hastanın ve hasta yakınının kanser tedavisi için Ankara başta olmak üzere büyükşehirlere gitmek zorunda kaldığını hatırlatan Ceylan, yapımı hızla devam eden hastanenin tamamlanmasıyla başka kentlere sevkin önüne geçileceğini ve Çorumlu hastaların kendi memleketlerinde tedavi imkanı bulacağını vurguladı. Ceylan, hastanede ayrıca çevre il ve ilçelerden de insanların tedavi olma imkanına sahip olacağını kaydetti.

İki aşamalı olarak inşaatına devam eden hastanenin Kemoterapi, PET, Nükleer Tıp, İyotlu Tedavi ve Linac Tedavisi bölümlerinden oluşacağını söyleyen Milletvekili Ceylan, 4 bin 336 metrekare kapalı alana sahip olan hastaneyi en kısa sürede tamamlayarak insanların hizmetine sunacaklarını belirtti.

Ceylan, Çorum halkından gelen talep ve ortaya çıkan ihtiyaç doğrultusunda eski Devlet Hastanesi’nin yerine yenisini yapma kararı alındığını hatırlatarak, 3 bloğunun yıkımına başlandığını ve ardından da ihalesi yapılarak yeni binaların yapımına start verileceğini ifade etti.

Sağlık alanında yapılan yatırımları çok önemsediğini ve Çorum’a da AK Parti iktidarı döneminde çok önemli sağlık yatırımlarının kazandırıldığını vurgulayan Milletvekili Ceylan, yapılan yatırımlar konusunda imkan sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sağlık bakanlarına ve emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederken, Çorum’u sağlık alanında bölgenin yıldızı yapma gayretinde olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir atasözü 2021-11-18 19:40:00

Körler sağırlar birbirini ağırlar..

Avatar
tilki ile karga 2021-11-18 21:48:34

resim diyorki. Ahmet sami ceylan seni ne vekil nede ebelediye başkanı yaptirtmicam. Benim gücüm yetmez se bile abime söylücem yine yaptirtmicam. gecen sefer elimden kurtuldun diyor...

Avatar
2 aydır randevu alamıyorum. ŞAKAYI BIRAKIN 2021-11-18 21:21:25

ŞAKAYI BIRAK EYYY ASC. Ben Ürolojiden 2 aydır sıra bulamadım. MHRS dahil ne yapacağımı şaşırdım. ŞEHİR HST.NİZ SİZİN OLSUN. böbreklerimde ağrı var. Hala bekliyorum mhrs bana sıra bulunursa alarm verecekmiş. ALLAHA HAVALE EDİYORUM SİZİ. Ellerim kırılsın oy verirsem bi daha bunlara.

Avatar
Çorum 19 2021-11-18 21:34:17

Aç kapa artema Erol olcok civarı tarlaların imar rantı paylaşıldı galiba

Avatar
vardiyalı olsih 2021-11-19 04:45:13

sıra almada sıkıntı var yetişmiyor ise vardiyalı sistemi geçilsin 21.00 e kadar muayene ol sun gerçekten sırada sıkıntı mevcut

Avatar
Çorum 19 2021-11-19 13:18:54

Eeeee muayenehaneler kapatıldı kına yakalım hastanede özel tarzı muamele gelecek sağlıkçı 3 kuruşa kölelik yapsın bu da atın intikamı cekeceksiniz

Avatar
Çorum'lu 2021-11-19 15:02:54

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ilçelerinin yapılmasını, bitirilmesi i bekliyoruz. Ahmet Sami Ceylan YEŞİLYAYLA'lıdır,Cemilbeyden Ortaköy istikametine giderken YEŞİLYAYLA tabelasından AHMET SAMİ Ceylan'nın evinin kapısına kadar SICAK ASFALT dökülmüştür.20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Çorum'lu 2021-11-19 17:34:23

Yollardan bahsediyorum. Bilginize.....