Çorum Valiliği'nden aşı açıklaması

Çorum Valiliği Ramazan Bayramı öncesi aile sağlığı merkezlerinde aşılama hizmetinin süreceğini açıkladı.

09 Mayıs 2021 Pazar 21:46
Çorum Valiliği'nden aşı açıklaması

Çorum Valiliği 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince hastanelerde gece saat 24.00'e kadar aşılama hizmetlerinin devam edeceğini, ayrıca  bayram öncesi 10-11-12 Mayıs günlerine denk gelen 2.5 günlük sürede aile sağlığı merkezlerinde de aşılama hizmetinin süreceğini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, 9 günlük bayram tatili süresince hastanelerde gece saat 24.00'e kadar aşılama yapılacak. Aşı olmak için hastanelere gitmek isteyen vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.

AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ

Çorum'da Ramazan Bayramı öncesi 10-11-12 Mayıs günlerine denk gelen 2.5 günlük süre içinde aile sağlığı merkezlerinde de aşılama hizmetleri sürdürülecek. Aşı sırası gelen vatandaşlar randevu alarak aşılarını güvenle yaptırabilecek.

Son Güncelleme: 10.05.2021 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165