Çorum’a 2 yeni sağlık merkezi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Sağlık Bakanlığı’nın Çorum’a iki yeni aile sağlık merkezi kurulmasının kararlaştırdığını açıkladı.

23 Mart 2024 Cumartesi 19:53
Çorum’a 2 yeni sağlık merkezi

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Sağlık Bakanlığı’nın Çorum’a iki yeni aile sağlık merkezi kurulmasının kararlaştırdığını açıkladı.

Ahlatcı’nın verdiği bilgiye göre; Çorum merkez Çöplü Kunduzhan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ ile Sögütevler Aile Sağlık Merkezi ve 112 ASH 2024 yatırım programına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cebinden yaptiriyon ya 2024-03-23 20:09:02

Sanki cebinden kuruyo, babasinin parasi ile yaptiriyo zanneder gorende. Tabi acacaksiniz, tabi kuracaksiniz, millet size 22 yildir bunun icin oy veriyor. Iktidarda olmak devleti somurmek, rant kapisi acmak , yandasi beslemek, kasayi bosaltmak anlayisi oldugu icin bu Akp'lilerde, yapilan kucuk yatirimlari hizmetmis gibi sunuyorlar. Sen olmasanda acilirsi oralar Ahlatci

Avatar
Çorumlu 2024-03-24 05:09:48

Sn ahlatci tabiki bu aciklamalar guzel seyler tc devletimizin asil gorevi sizlerde takipcisi olacaksiniz yalniz osmancukluyu hic goremiyoruz ne ise yaradigi ne is yaptigi belli degil sanada ayni cerkez vekilin yerini aldi diyorlar ascnin boylemi coruma sahip cikacaksiniz corum tum secimlerde cantada keklik goruyorsunuz devletten yuzde 35 odenegi bile cok zor aliyor ihracatta osb istanbuldan sonra 3. Siz siyasilerin katkiniz nedir aranizdaki kisir cekismeyi birakip coruma sahip cikin bak asc nin adi bile yok ayni duruma dusmeyin sizleri meclise gonderen corum hic birseyi unutmaz Yuce Allah herkesin gonlune kalbine gore versin

Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-23 20:08:34

İskilip Çorum arası duble olmalı, Çankırı Çorum için İskilip yolu tercih ediliyor bu yol ülke standartları aşağısında lütfen bu yolu duble yapalım.
İskilip karayolları şubesi önü yağmurda göllenti oluyor ve yayalara su atıyor. Yollar çukur, hacıkarüni eski cami karşısı ve nacıkarani köprü özel idare önü de sıkıntılı göllenti çok insanlar seke beke yürüyor belediye ne zaman çalışacak ne zaman

Avatar
VAHİT 2024-03-25 01:51:23

MEMLEKETİ mahvettiniz 15 milyon yabancıyı doldurdunuz kiralık ev bulamıyoruz oda aldı başını gidiyor. 8 bin liradan başlıyor kiralar.ALLAH sizi lanetlesin emekli nin hali, belli çalışan geçinemiyor işsiz ne yapsın gelecek kaygısı insanlarda sorun bekarlar evlenemiyor.okuyan iş bulamıyor,işiniz gücünüz parsel kapamak yaz yaz bitmez amma diyecek söz yok demokratik tepkimizi artık sandıkda belirteceğiz.bu böyle gitmez şahsınıza değil tepkimiz genelinize.