Çorum’da sıkı denetim var

Çorum'da Mahalle Denetim Ekipleri sıkı denetim yapıyor.

02 Ekim 2020 Cuma 12:42
Çorum’da sıkı denetim var

Çorum Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü koordinesinde kurulan Mahalle Denetim Ekipleri’nin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, 01 Ekim 2020 tarihi itibariyle merkez ve ilçelerinde 787 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 68’i asılsız ya da mükerrer ihbar olurken, geriye kalan 719 ihbar denetim ekiplerine bildirildi ve gerekli işlemler yapıldı. Bununla birlikte yine il merkezi ve ilçelerinde Mahalle Denetim Ekipleri’nce 50616 kişi denetlendi. Ayrıca denetim ekipleri 40091 işyeri ve kişileri gerek gelen ihbarlar neticesinde gerekse resen denetledi ve gerekli uyarıları yaptı. İzolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 355 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kurulu’na gönderildi. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 6745 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri evlerinde karantinada olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 9 kişi tutanakla tespit edilip kalan izolasyon sürelerini yurtta karantinada geçirmeleri için yurda yerleştirilerek karantina altına alındı.

Son Güncelleme: 02.10.2020 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-10-02 17:12:20

Allah aşkına şu maskesiz gezen insana benzeyen yaratıklara nefes aldırmayın mesela öğretmenevi civarında bir baba maskesiz yanında 6-7 yaşlarında çocuğuyla bakkalagiriyor bu adamdan çocuğuna ne hayır gelir ki.

Avatar
öğretmen 2020-10-04 11:53:15

mahalle denetim ekipleri kimlerden olusur.müdür.md.yrd. imam ve müezzin.zabıta ve polis 112 emrindedir.isimsiz kahramanların basında ismı bile yok.herkes işini gücünü bıraktı evinde duramayanları evde tutmaya caba sarfediyor.adreslerde bulamadın ikinci adresine bak.telefon et birde vatandaştan fırça ye...