‘Değerli hemşehrilerim’ dedi, tek tek uyardı

Millietvekili Erol Kavuncu, tüm tedbirlere rağmen Çorum, komşu iller, bölgemizde koronavirüste riskin arttığını belirterek, uyardı.

13 Eylül 2020 Pazar 15:08
‘Değerli hemşehrilerim’ dedi, tek tek uyardı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’da, komşu illerde, bölgemizde, ülkemizde ve tüm dünyada alınan tüm tedbirlere rağmen koronavirüs salgınında hızlı bir artış yaşandığını hatırlatarak, hemşehrilerini kendi kişisel tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmaya, devletin aldığı tavsiye kararlarına da harfiyyen uymaya davet etti.

İşte Kavuncu’nun o uyarıları:

“Alınan bütün tedbirlere rağmen ilimizde, komşu illerimizde, bölgemizde, ülkemizde ve bütün dünyada ne yazık ki Covid-19 vaka sayısında hızlı bir artış söz konusu.

Neredeyse herbirimizin ailesinde, apartmanımızda ya da çalıştığımız ortamda Covid-19 hastası var.
Artık mevcut tedbirlerimizi maksimum seviyeye çıkartmak ZORUNDAYIZ.

Bu sebeple; Devletimizin aldığı, tavsiye ettiği kurallara harfiyyen uyalım.
Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım.

Maskesiz dısarı adım dahi atmayalım.

Mesafe kurallarına kesinlikle riayet edelim.

Virüsü aile bireylerimize taşımamak için kalabalık ortamlardan uzak duralım.

Temizlik kurallarına mutlaka dikkat edelim.

Unutmayın;
COVİD-19 BELKİ BİZİ HASTA ETMEYEBİLİR AMA SEVDİKLERİMİZİ, BULAŞTIRILAN, BULAŞTIRDIĞIMIZ MASUM İNSANLARI ELİMİZDEN ALABİLİR !

Milletimizin her bir ferdini, hapimizi tedbirlere harfiyyen uyarak salgını ortadan kaldırma seferberliğine DAVET EDİYORUM !!!

Yaşam hakkımızı virüse yedirtmeyelim! Kimsenin hakkını da yemeyelim!

HAYDİ ÇORUM !!!

TEDBİRLERİMİZİ ALALIM...
BU BELAYI HEP BİRLİKTE YENELİM ...

RABBİM HEPİMİZİN
YARDIMCISI OLSUN.”

Son Güncelleme: 13.09.2020 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2020-09-14 08:19:24

çorumda vaka sayısı 20 iken tedbirler tavan yapmıştı. Şimdi vaka sayısı bizim bildiğimiz 5.000 (sizin bildiğiniz rakamı bilmiyoruz) ne tedbir var ne önlem. her yetkilinin açıklaması maske ve mesafeye dikkat edelim. bizler ediyoruz ancak kurallara uymayanların cezasını maalesef uyanlar çekmektedir. aylardır evde hapis hayatı yaşayan yaşlılarımız ve çocuklarımız var. Buna karşılık cafe cafe, kahve kahve gezerek eve girmeyen bir topluluk var. Bakın korkulan oldu ve hastaneler doldu. bu işler dikkat edelim demekle olmuyor demek ki?? Bu telkinleri biz kendi aramızda da birbirimize veriyoruz zaten. siz çözüm üretin lütfen.

Avatar
Dogru 2020-09-13 17:21:35

Miting yaparken iyi.

Avatar
Serkan 2020-09-13 16:17:49

Amin hocam inşaAllah devlet millet hepbirlik bu beladan kurtulacagiz inşaAllah zira hicbir virus bizim tedbirinizden daha güçlü degildir

Avatar
Bos 2020-09-14 16:38:21

Ayasofya'nin açilisina Çorumdan otobuslerle kaç kisi göturdunuz ?