Denetim ekipleri 12 kişiyi yakaladı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri izolasyon kurallarını ihlal eden 12 kişiyi karantina yurduna yerleştirdi.

02 Nisan 2021 Cuma 15:20
Denetim ekipleri 12 kişiyi yakaladı

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

26 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Çorum merkez ve ilçelerinde 46 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 3 tanesi asılsız ya da mükerrer çıkarken, geriye kalan 43 ihbar için gerekli işlemler yapıldı. Yine merkez ve ilçelerinde Mahalle Denetim Ekipleri 6.574 kişiyi denetledi, Ayrıca denetim ekipleri 21.593 işyeri ve kişileri gerek gelen ihbarlar gerekse resen denetleyerek gerekli uyarıları yaptı ve izolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 5 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kuruluna gönderildi. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 138 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekipleri aynı tarihlerde evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 12 kişiyi tutanakla tespit ederek karantina yurduna yerleştirdi. 2 Nisan itibariyle izolasyon sürelerini tamamlamak üzere yurtta karantinaları devam eden 9 kişi bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.