Erken doğan da yol alır

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi7nde düzenlenen etkinlikte prematüre doğumlara dikkat çekildi.

21 Kasım 2019 Perşembe 23:15
Erken doğan da yol alır

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi tarafından prematüre bebeklerde farkındalığı arttırmak amacıyla ‘17 Kasım Dünya Prematüre Günü’ düzenlendi.

Hastane konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, hastane yönetici ve çalışanları, taburcu olan bebekler ve anneleri katıldı.

Program  katılımcıların konuşmalarıyla başladı. Devamında yeni doğan yoğun bakımını ve prematüreliği anlatan bir slayt gösterisi sunuldu. Taburcu olan bebeklerin annelerinin duygu ve düşüncelerine yer verildi. Yoğun bakımda yatan bebeklerden derlenen bir video gösterimi yapıldı. Yenidoğan ekibine ve annelere hastane tarafından çiçek verildi. Program pasta kesimi ve kokteyl ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.