Genel Başkan'dan geçmiş olsun telefonu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Mehmet Tahtasız'ı aradı, koronavirüse yakalanan parti yöneticilerine geçmiş olsun dileklerini iletti

01 Mayıs 2021 Cumartesi 13:24
Genel Başkan'dan geçmiş olsun telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ı telefonla arayarak Covid-19 tedavisi gören parti yöneticilerinin genel sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu ve Salıcı, İl Başkanı Tahtasız ile bir görüşme yaparak, kendisi ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Sekreteri Aydın Taşkın, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Cafer Aşkın ve Seher Bayıral’ın genel sağlık durumları ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

Kılıçdaroğlu ve Salıcı, İl Başkanımız Mehmet Tahtasız’ın nezdinde Covid-19 tedavisi gören tüm parti yöneticilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar temennisinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Meclis Grubu Başkan Vekili Tuncay Yılmaz’ı da arayarak babasının  vefatı nedeniyle taziyelerini iletmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165