Hastane istedi, belediye yapıyor

Çorum Belediyesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde 750 metre uzunluğunda asfalt yol yapıyor.

29 Eylül 2020 Salı 11:12
Hastane istedi, belediye yapıyor

Çorum Belediyesi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde 750 metre uzunluğunda asfalt yol yapıyor.

Yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilgili birim müdüründen çalışmayla alakalı bilgi aldı. Başkan Aşgın,"Hastanemizin yerleşkesi içerisinde bir yol problemi olduğu bize bildirildi. Doğrudan belediyenin sorumluluk alanı içerisinde olmasa bile hemşehrilerimizin sağlığını, huzurunu, refahını etkileyen bir talebi geri çeviremezdik. Bir an önce bu talebi programımıza aldık ve yaklaşık 750 metre uzunluğunda 9 metre genişliğindeki hastanemizin arka tarafında bulunan yolda kazı çalışmasını başlattık. Sağlam bir dolgu yapmak suretiyle asfaltını da atarak bu yolumuzu kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız." Dedi.

Daha önce hastane bahçesine 3 bin 600 metre kare otopark alanı yaptıklarını hatırlatan Başkan Aşgın, "Gerek otopark, gerek yol, gerekse peyzaj ve çevre düzenlemesi anlamında hastanemize gerekli desteği veriyoruz. Bugüne kadar her daim hastanemizin destekçisi olduk; bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.09.2020 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyhan 2020-09-29 12:16:41

Ya bu ne arkadaş ben anlamıyorum, biri yapıyor diğeri bozuyor, zamanında neden yapılması bu çalışana orada bulunan vatandaşa eziyet bu yol çalışmaları. Zamanında neden yapmadınız, aynı durum nikah salonunun olduğu yer içinde geçerli, sanki 15 yıllık nikah salonu da etrafına kazıp bişeyler yapıyorlar, kardeşim baştan yapacaktın baştan

Avatar
Yol 2020-09-29 12:07:37

5-10 yıl geçmişi olmayan hastanenin yol problemi var
Acaba bu hastaneyi kim çizdi
Sahada inşaatın yapılacağı yeri görüp çizselerdi keçke
Masa başında çizince böyle oluyormuş

Avatar
Müteahhit neden yapmamış!!!! Güçleri yetmedi. 2020-09-29 12:03:23

O yolu müteahhitin yapması gerekiyordu. Müteahhite yaptıramadılar, güçleri yetmedi sustular, şimdi belediye yapıyor. BAŞKANA TŞK EDERİZ, çalışıyor, gerekeni yapmış.

Avatar
Türk 2020-09-29 11:29:36

Güzel hareketler bunlar.... Teşekkür ederiz...

Avatar
Ahmet 2020-09-29 14:36:24

Hastane açıldı ancak fiziki hataları her geçen gün ortaya çıkıyor. Plansız yahut planı yapanın liyakatsız olmasından dolayı ortaya çıkan sorunlar bunlar ve her işlem devlete ek masraf. Bir işe başladıktan sonra hatalarının giderilmesini savunan arkadaş vardı, buralarda mı acaba?

Avatar
Duyarlı Vatandaş 2020-09-29 17:00:09

Hastanenin İnönü Caddesindeki çıkışı tamamen kapatılmalıdır. Şehirler arası işlek bir yola çıkış her an büyük tehlikelere yol açabiliyor. O yola paralel 25 metrelik yol direkt hastanenin otoparkına saplanıp bağlanarak hastaneden çıkanları o yoldan şehre kanalize etmemiz en iyisi olur. Böylece katlı otoparkın kullanımını da teşvik etmiş oluruz.