Hastanede o klinik bir ilke imza attı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi Kliniği önemli bir operasyona imza attı.

23 Kasım 2023 Perşembe 22:03
Hastanede o klinik bir ilke imza attı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi Kliniği önemli bir operasyona imza attı.

Yıllardır bölgenin genel cerrahi alanında referans merkezi olarak birçok ilke imza atan Genel Cerrahi Kliniği'nde laparoskopik (kapalı yöntemle) pankreas kanseri ameliyatı (whipple) gerçekleştirildi.

80 YAŞINDAKİ HASTAYA OPERASYON

80 yaşındaki kadın hasta,  Cerrahi Onkoloji Uzmanı Opr.Dr. Ertuğrul Gazi Alkurt ve Genel Cerrahi Uzmanları Doç. Dr. Veysel Barış Turhan, Doç. Dr. İbrahim Tayfun Şahiner, Opr.Dr. Bahadır Kartal tarafından laparoskopik (kapalı yöntemle) pankreas kanseri ameliyatı (whipple) gerçekleştirildi. Yapılan başarılı ameliyat ile hasta kısa sürede sağlığına kavuştu.

GENEL CERRAHİ KLİNİĞİ İMZA ATTI

Genel Cerrahi Kliniği'nde açık yöntemle sayısı 400’e yaklaşan pankreas kanseri ameliyatı yapıldığını ifade eden Cerrahi Onkoloji Uzmanı Opr.Dr. Ertuğrul Gazi Alkurt; "Genel cerrahi kliniğinde birçok onkolojik ameliyat hasta açısından çok konforlu olan, ameliyat sonrası ağrı yönetiminde ve çabuk derlenmede fayda sağlayan kapalı yöntemle başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Son 3 ay içerisinde dördüncü Laparaskopik Whipple Ameliyatı yaparak Çorum ve çevre illerden birçok hastanın sağlığına kavuşmasına yardımcı olduk". dedi.

BAŞHEKİM TEBRİK ETTİ

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Sinan Zehir,  genel cerrahi ekibini bu üstün başarılarından dolayı tebrik ederek; "Yıllardır bölgedeki binlerce insana hizmet veren Genel Cerrahi Kliniği her yıl artan başarısının bir tesadüf değil uyumlu bir ekip çalışması, disiplinli hasta bakımı ve yüksek derecede hekim özverisi ile gerçekleştiriyor. Tüm kliniklerimizde hizmetlerin daha kaliteli ve etkin sürdürülebilmesi için her türlü desteğimiz artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.11.2023 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Opdr semih temel 2023-11-24 18:24:56

Gurur duyuyoruz sizlerle

Avatar
Ali Bey 2023-11-25 23:23:28

İİbrahim Tayfun Şahiner dışında tüm doktorları kutluyorum.