Kavuncu’dan sağlık çalışanlarına mesaj

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsının da imzasının bulunduğu sağlık çalışanlarına şiddetin engellenmesi kanun teklifinin yasalaştığını bildirdi.

15 Nisan 2020 Çarşamba 23:20
Kavuncu’dan sağlık çalışanlarına mesaj

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, şahsının da imzasının bulunduğu Sağlık Çalışanlarına Şiddetin Engellenmesine Dair Kanun Teklifi’nin TBMM’de kabul edildiğini bildirdi.

İşte o açıklama;

“Karşı karşıya oldukları türlü zorluklara rağmen, insan hayatının kutsallığını her şeyin üzerinde görerek fedakârca hizmet eden hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız için şahsımın da imza sahibi olduğumuz “Sağlık Çalışanlarına Şiddetin Engellenmesine Dair Kanun Teklifi” TBMM’de kabul edildi.

TBMM’de kabul edilen kanun ile kamu kurumlarında görev yapan personele karşı, görevleri sebebiyle işlenen suçlar için tayin edilecek cezalar,  kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanlarımıza karşı görevleri sebebiyle işlenirse; cezaların yarı oranında artırılarak uygulanması ve verilen hapis cezasının ertelenmemesi ile hükmün açıklanmasının geri bırakılmaması kabul edilerek yasalaşmıştır.

Bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak hak ettikleri saygıyı göstererek ödeyebileceğimize inanıyoruz.

Canımızı, sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından ötürü şükranlarımı sunuyor, 83 milyon tek yürek olarak milletçe birlikte kuvvetli olduğumuza, içinde bulunduğumuz süreçten de el ele vererek daha da güçlenerek çıkacağımıza yürekten inanıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-04-15 23:39:41

Ahmet Sami Ceylanı göreniniz var mı? uzun zamandır ortalarda yok.. sıkıntılı bir durum mu var?

Avatar
Bir zamanlar çorumlu 2020-04-16 08:18:05

Çorum'da sağlık çalışanına en büyük şddeti mobingi malum şahıs yapmaktadır..

Avatar
19 2020-04-15 23:53:07

Bu gidişle bu işin içinden zor çıkarsunız sayın vekil boş konuşmalrı bırakıpta işsiz kalanların kısa çalışma ödenegini ne zaman vercekseniz insanları virüs degil sizin belirsizliginiz öldürecek vercezde vercez diyonuz hala bişey yok imzanısı bu olayada atarsanız seviniriz,,,