Müftülük seferberlik başlattı

Çorum Müftülüğü, kan bağışı için seferberlik başlattı

03 Ekim 2019 Perşembe 15:14
Müftülük seferberlik başlattı

Çorum İl Müftülüğü personeli “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kızılay’a kan bağışında seferberlik başlattı.

Çorum Saat Sulesi Hürriyet Meydanı'nda Kızılay tarafından vatandaşların rahatça kan bağışında bulunabilmeleri için açılan standa bir destek te Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer ve din görevlilerinden geldi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri dolayısıyla Din Görevlileri ve vatandaşlarında katıldığı kan bağışıyla ilgili İl Müftüsü Muharrem Biçer, vatandaşların hayat kurtarılmasına vesile olan kan bağışının bir yönüyle de sadaka yerine geçtiğini ifade ederek “Nasıl ki muhtaç bir insana yaptığımız maddi yardımlar sadaka yerine geçiyorsa yaptığımız kan bağışıyla da ‘Can’dan Can’a Bir Sadaka’ olduğumuzu da unutmamalıyız.” dedi.

 Müftü Biçer, “Bugün camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Türk Kızılay’ına müftülük personellerimiz ve din görevlilerimizle birlikte kan bağışında bulunduk. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Kan bağışında bulunmak hem insani hem de İslami bir görevdir.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.10.2019 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.