Önce teşekkür sonra talep

ÇÖLYAK Derneği yöneticileri AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a önce teşekkür etti, sonra yeni projeleri için destek istedi.

20 Kasım 2019 Çarşamba 00:51
Önce teşekkür sonra talep

ÇÖLYAK Derneği yöneticileri AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu'yu ziyaret etti.

Ziyaretlere Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak, ÇÖLYAK Denneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyeleri Sıddık Veldet ve Kadir demir katıldı. Milletvekili Ceylan ve Kavuncu ile Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.

Konuya ilişkin  açıklama yapan ÇÖLYAK Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, şöyle dedi; “Ak Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek çok faydalı ve samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Öncelikle kendilerinin bize yol göstermesiyle hazırladığımız ve büyük desteği sayesinde İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projemizin değerlendirmesini yaptık. Türkiye’de örnek olan ve birçok ilki barındıran bu projeyi ilimize kazandırdığı için tüm üyelerimizin ve yönetim kurulumuzun teşekkürlerini ilettik. Bu projenin devamı olarak hazırlayacağımız ve eğitim alamayan diğer üyelerimize de fırsat sağlayacak yeni bir proje için de desteklerini istedik. Umarım yeni projemizle Glutensiz Mutfak konusunda büyük gelişmelere sahip oluruz. Bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve destekleri için Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan’a sonsuz minnet duygularımızı belirtir, bir kez daha teşekkürlerimizi sunarız.”

KAVUNCU ZİYARETİ

Millitvekili Kavuncu ile yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, şöyle dedi; “AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’yu ziyaret ederek derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Gerçekleştireceğimiz projelere desteklerini istedik. Bize karşı büyük ilgi gösteren ve çok samimi davranan Milletvekilimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerini geçen ay Çorum’da da ziyaret ettik ve glutensiz ürün imalatı hakkında görüşmüştük. Çölyaklıların hayatını kolaylaştıracak gelşmelerin olabilmesi için bu istişarelerimiz çok önemli. Bu fırsatı bize veren Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz.”

Milletvekili Kavuncu da, dernek yöneticilerinin ziyaretlerine teşekkür ederek, görüşmede Çölyak hastalarının ihtiyaçları üzerine istişarelerde bulunduklarını bildirdi.

Son Güncelleme: 20.11.2019 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.