Onkoloji Merkezi için ihale süreci

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi sahasında temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için ihale sürecine girildi.

14 Ekim 2020 Çarşamba 22:28
Onkoloji Merkezi için ihale süreci

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi sahasında temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için ihale sürecine girildi.
AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum ve bölge iller için önemli bir sağlık merkezi olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin yapım işi ihale sürecine önümüzdeki hafta başlanacağını duyurdu.
Ahlatcı, merkezin şehre kazandırılmasına destek veren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, AK Parti Çorum Milletvekilleri Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Sayın Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.04.2021 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 2020-10-15 00:42:50

DOKSA günde bitecek diyeli 45 gün oldu daha ihalesi yapılmamış. Yalan rüzgarı devam ediyor.

Avatar
ÇORUM 2020-10-16 10:13:07

Temel atıldı diye haber vardı kaç ay önce. İhale daha yenimi yapılacak. Bu nasıl haber. Milletin aklıyla oynamayın.