Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşıma devam

Çorum'da ağlık çalışanlarını toplu taşıma hizmetlerinden yıl sonuna kadar ücretsiz olarak faydalanacak.

03 Kasım 2021 Çarşamba 21:33
Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşıma devam

Pandemi sürecinde büyük fedakârlıklarla çalışan sağlık çalışanlarının toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanma süresinin yılsonuna kadar uzatılmasına ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı.

Koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte yorucu ve stresli bir ortamda çalışmaya başlayan sağlık çalışanlarını unutmadıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Covid-19 ile mücadele eden tüm sağlık kuruluşlarındaki personelin toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak yılsonuna kadar kullanmaya devam edeceğini kaydetti.

Başkan Yardımcısı Çöplü, “Çorum Belediyesi olarak pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanlarımızın yanında yer aldık. Onlara moral vermek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla her fırsatta desteğimizi ifade ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız kurum kartlarını göstererek Çorum ULAŞ AŞ’ye ve belediyemize bağlı olan toplu taşıma araçlarından 31 Aralık 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak yararlanabilecekler.”dedi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.