Şehit aileleri ve gazilerden organ bağışı

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek üyeleri organ bağışına destek verdi.

19 Kasım 2019 Salı 13:36
Şehit aileleri ve gazilerden organ bağışı

Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ve dernek üyeleri organ bağışında bulunmak amacıyla Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Şehit yakınları ve gazilerimizi Hattuşa  Salonu’nda ağırlayan Sağlık MüdürüUzm. Dr. Ömer Sobacı, organ bağışının önemine değindi.

Sobacı, “Organ bağışı konusunda toplumumuz duyarlı ancak yine de bağış sayılarımız yeterli değil, bu konuda farkındalığın artırılması gerekir. İl Sağlık Müdürlüğü olarak organ bağışı konusunda faaliyetlerimiz sürekli devam etmektedir. Organ bağışı konusunda toplumun tüm kesimine büyük görevler düşüyor. Bugün yapmış olduğunuz bu örnek davranış ve oluşturduğunuz farkındalık için sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arif Pilgir ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt. Emine Paydar şehit yakınları ve gazilerimize organ bağışı kartlarını takdim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.