Sendika görüştü, tüm sağlıkçıları kapsayacak

Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, sağlık çalışanlarının tamamını kapsayacak zam talebini Milletvekili Ceylan'a iletti.

07 Aralık 2021 Salı 15:08
Sendika görüştü, tüm sağlıkçıları kapsayacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı ile bir araya geldi. Görüşmede, sağlık çalışanlarının zam talepleri gündeme geldi.

Yapılan açıklamaya göre; Ceylan, Saatcı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde komisyondan geçen, ancak bütçe görüşmelerinin sonrasına ertelenen sağlık personellerine verilecek zam konusu oldu.

Komisyondan doktorları kapsayacak şekilde kabul edilen zam konusunun tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde yapılması talebini ileten Sağlık Sen Şube Başkanı Saatcı, sağlık çalışanların zam kapsamının genişletilmesi konusunda da Milletvekili Ceylan’dan destek talep etti.

Saatcı, öncelikle ve özellikle Çorum’a hizmet eden, hizmetlerin getirilmesi için çaba harcayan herkese minnettar olduklarını belirterek, Milletvekili Ceylan’ın da bu konuda öncü olduğunu dile getirdi.

Ceylan da, 19 yıldır ülkeyi başarılı bir şekilde yöneten AK Parti kadrolarının toplumun tüm kesimlerini memnun edecek çalışmalar yaptığını savunarak, sağlık çalışanlarına zam hususunda gerekli düzenlemenin yapılacağı bilgisini paylaştı.

Türkiye’nin hayat sigortası olan ve özellikle de pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını kaydeden Ceylan, doktorları kapsayan zam artışı ile sağlık çalışanları arasında bir ayrıcalık veya ayrımcılık yaşanmasına müsaade etmeyeceklerini, zam kapsamının tüm sağlık ordusunu kapsayacak şekilde olacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Merve 2021-12-07 19:35:59

Sağlık Sektöründe çalışıp hasta ile bire bir hiç karşılaşmayan,hastaya hiç faydası olmayan(tıbbi tedavi yapanlar hariç),hastanın sağlığına kavuşmasına hiç katkısı olmayan,masa başı vb.iş yapanlara zam verilmesin ki hem hak etmediklerini almamış olurlar hem de devletimize ek külfet getirmemiş olurlar.

Misafir Avatar
suatk 2022-01-12 10:31:07 @Merve

merve hanım ben hemşireyim.Hastanemde biyomedikal ve ayniyat saymanlığı alanında kimse olmadığı için ''masa başı'' biyomedikal dayanıklı taşınır işi yapıyorum. sizin mantığınıza göre ek zam almamam lazım.Bundan sonra arızaları,malzeme teminini,oksijen teminini siz sağlarsınız artık.
Kolay gelsin.

Beğenmedim! (0)
Avatar
cafer 2021-12-08 09:07:38

sayın hekim insanları maddi gelirine göre degerlendirirsen.senden çok kazanan biriside çikar sana ayak takımı der.lafına dikkat et. burda kaşe geçmez

Avatar
Sağlıkcı 2021-12-10 07:08:00

Sayın Vekilim Zammı Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Avatar
Hekim 2021-12-07 17:39:08

Daha önce işçilere yüzde 25 zam yapıldı kimse ses çıkarmadı neden tüm sağlıkçılara yapılsın demedi. Ardından hemşireye zam yapıldı hemde hekimin dönerinden kesildi yine kimse doktora neden zam yapılmadı demedi. En son doktora zam gelince ayak takımı kudurdu. Sıkıntı yok istifamızı verir yolumuza bakarız. MHRS bulamıyoruz diye ağlamayın sonra

Misafir Avatar
Pelin 2021-12-09 07:17:49 @Hekim

Senin gibi edepsizlerinin, şuurunu kaybetmiş hadsizlerin bu camiada yeri yok.

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
ayak takımı 2021-12-08 14:56:53 @Hekim

istifa etmezsen adam değilsin

Beğenmedim! (3)
Misafir Avatar
vatandaş 2021-12-08 14:55:35 @Hekim

sen ayak takımı bile değilsin terbiyesiz doktor olduğundan bile şüpheliyim de ,belki öylesindir, adam olamamışsın önce adam ol hadsiz

Beğenmedim! (3)
Avatar
Çorum 19 2021-12-07 21:41:24

Andersenden masallar karga karga gak dedi dedem Korkut soy soyladi boy boyladi

Avatar
PESS 2021-12-08 10:04:07

Şimdi öğretmen doktor imamın diğer memurlardan üstünlüğünü açıklayın, yada diğer memur kesiminin ne eksikliği var ondan bahsedin. Yok cevabınız yok.Allah sizi bildiği gibi yapsın emi.Mahkemei kübrada tıpış tıpış geleceksiniz yanıma;((

Avatar
Çorum 19 2021-12-11 17:48:51

Hayalle yaşayan çok yaşasın aç tavuk kendini darı ambarında gorurmus

Avatar
Acil tıbbi teknsisyen 2022-01-24 15:14:14

Hekim bey veya hanım öncelikle kullandığın üslup hiç güzel hekim olman insnalara hakaret etme yetkisini vermez. Bende bir sağlıkçı olarak diğer arkadaşlarıma sesleniyorum bu sahsin seviyesine düşmeyin çünkü seviyesi ayakalarda . Herlade arkadasi
aistnaliginda iyi ezmisler ezik yaşadığı için duygularını dışa vuruyor ayrica okul okurken işi hemsirelerden öğrendiğinizi de unutmayın nankorluk yapmayın.