Sinan Zehir yeniden Başhekim

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir, yeniden başhekimlik görevine döndü.

23 Şubat 2024 Cuma 15:02
Sinan Zehir yeniden Başhekim

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sinan Zehir, yeniden başhekimlik görevine döndü.

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçent kadrosunda uzun süredir Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Zehir, geçtiğimiz günlerde profesör unvanına dahil olmak için mevzuat gereği başhekimlik görevinden istifa etmişti. Zehir’in profesör kadrosuna dahil olarak yeniden başhekimlik görevine döndüğü öğrenildi.

Bu arada Sağlık Bakanlığı Nisan ayında sözleşme süresi sona ereceği belirtilen Başhekim Prof. Dr. Sinan Zehir ile yeniden sözleşme imzaladı. Zehir, yeni dönemde Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak yeniden bu göreve atanmış oldu.

Son Güncelleme: 23.02.2024 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akademisyen 2024-02-23 17:17:30

Geçen eylül ayında 26 yaşında,bıyığı terlememiş,toy,mesleki bilgisi 2 ilaçtan ileri gidememiş,ego,kibir tavan yapmış,mesleki nezaketten yoksun,makamın gücünü kendi gücü sanan,külhanbeyi tipli,bulunduğu makama 100 gömlek küçük gelen,hiçbir şeyi çözemeyen,iletişim kanallarını her zaman kapalı tutan beceriksizin birisini başhekim yar.yaptılar.neyi çözecek?bulunduğu makama katkısı ne olacak?

Misafir Avatar
Klinik Desteğe Destek 2024-02-25 07:20:32 @Akademisyen

Artan şikayetler üzerine 2 hafta önce camın kenarına zil koydular.İçeridekini görmüyorsun.ister uyusun ister uyumasın zile basıyorsun bulamazsan biraz bekleyip sonra aramaya başlıyorsun.bulamazsan da gidiyorsun.Doğrusu da olması gereken bu.Bizler sağda solda kimseyi aramak zorunda değliliz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Klinik Destek 2024-02-24 22:18:04 @Akademisyen

Geçen sene Mayıs gibi Acilden servise yatan hastanın ilaçlarını almak için gece 04.30 da nöbetci servis hemşiresi tarafından bu beyefendinin çalıştığı yere gönderildim.Kapıya yazı yazılmış yan tarafta ofisteyim diye beş on dakikalık arama sonunda kendine ulaştım.Uykudan kaldırdığım için tavır yapıp trip atı.Tartıştık.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ülkücü Güvenlikçi 2024-02-24 22:09:25 @Akademisyen

Bu malum şahıs göreve geldiği ilk günlerde bizimle çok uğraştı.Kararlı ve dik duruşumuz karşısında geri adı attı.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Servis Hemşiresi 2024-02-23 17:38:47 @Akademisyen

Bu adam ilaç hazırlama da değilmiydi? Hastanın Servise yanlış gelen ilaçlarını değiştirmek için aşağıya indim.Bu beyefendi ilaçları kim hiç hazırladı diye sormadan,araştırma gereği duymadan hemşire arkadaşlar yanlış vermiştir deyip beraber çalıştığı arkadaşlarına b......k atıp hemen satışa geçti. Arkadaşını satan bir gün kendisini o makama getireni de satar.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Hekim 2024-02-23 16:41:29

Sinana hayırlı olsun.Erdalın bu makamı çok arzuladığını kendi çapında girişimler yaptığını biliyordu.Erkenden önlem alıp pozizyonunu koruyabildi.Bundan sonrası için yapması gereken Arslan abi hariç diğer üç yardımcısından kurtulup yerine Ömer abi ile birlikte iki tane daha düzgün adam bulup yoluna devam etmeli ki sırtından hançerlenmeden makamında oturabilsin.

Avatar
Corumlu 2024-02-23 18:00:59

İkinci cemaat dalgası geliyor . Kandırıldım demeyin. Kul hakkı yiyene zehir zehir zıkkım olsun

Avatar
Corumlu 2024-02-24 00:29:15

Yazık Çorum'a Trabzonlular teslim olmuş Çorum yaptiklari sadece personele iziyet ediyorlar hastane ilgili yaptıkları birşey yok iki Trabzonlu kafa kafaya vermişler bunlardan personel memnun değil halk memnun değil siyasetçiler mumnun galiba yazık bu şehre yazık bu şehrin halkına sayın cumhur başkanımız oy topluyor bu tür bürotlar oy kaybettiriyor.

Avatar
Akillanmazlar ki 2024-02-23 16:15:59

Durmak yok. Menzil tam yol ileri, Menzil belli, Menzil bakanlik

Avatar
Cumhur başkanı sevdalisi 2024-02-24 19:26:51

Bu idareciler iki buçuk yıl da hastaneye ne kattılar da tekrar atandilar anlamak zor iki Trabzonlu atamada dönemi gelince kavga başlıyor bir koltuk var iki Trabzonlu istiyor kavga başlıyor bakıyorlar koltuk ikisinden gidecek hemen birlesiyorlar biri başhekim bir başhekim yardımcısı başhekim yarısının eşi acil sorumlusu ne güzel bir dünya Çorum siyaseti de uyuyor malesef yazık bu halka gene iki yıl hastanede hizmet olmayacak hizmet olarak bir odanin kapısını değiştiriyorlar açılış yapiyorlar sonuç olarak hizmet alamayacak yazikkkkkk

Avatar
Yaaa cok sasirdik 2024-02-23 15:14:40

Ee neyin sovu bu. Zaten belliydi. Baska kimi yapacaklardi. Adiyamancilarin elinde zaten saglik bakanligi

Avatar
Gercekler 2024-02-24 00:34:09

Yazik yazık bu şehir sagligi iki Trabzonlu ya bırakmış vay Çorum'un galiba vay personelin haline