Tahtasız 'müjde' diye duyurdu: Diş Hastanesi 8 Temmuz'da açılıyor

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Diş Hastanesi'nin 8 Temmuz'da açılacağı bilgisini 'müjde' olarak açıkladı, emeği geçenlere teşekkür etti.

06 Haziran 2024 Perşembe 11:34
Tahtasız 'müjde' diye duyurdu: Diş Hastanesi 8 Temmuz'da açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Mehmet Tahtasız, yapımı bitmek üzere olan Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde incelemelerde bulunduğunu bildirdi. Tahtasız, hastanenin 8 Temmuz’da açılacağı bilgisini 'müjde' diyerek duyurdu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Genel ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte hastaneyi inceleyen Tahtasız, şu bilgileri verdi:

“21 Eylül 2022’de yapımına başlanan Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 8 Temmuz’da açılacağı bilgisini edindim. Merkezde incelemede bulundum. İçerisinde derslikler, laboratuvarlar, 53 poliklinik, ameliyat ve röntgen üniteleri olan bu hastaneyi ilimize kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 06.06.2024 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2024-06-06 14:54:25

Haber başlığında müjdeyi tırnak içine almışsınız bunu iktidar vekillerinden biri yapsaydı aynı haber başlığını kullanabilirmiydiniz ama onlar vatandaşın sorunlarından Bi haber oldukları haberleri bile yoktur onların derdi bir dahaki seçimde birinin gözüne girip koltuklarını korumak yıllardır böyle bir vekil çıkmış çorumda kıymetini bileceginize kendi aklınızla dalga gectiğinizi saniyorsunuz

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-06-07 08:39:31

Helal olsun Mehmet Tahtasız'a, Çorum için çalışan, Çorum için didinen, Çorum için elini taşın altına koyan, Çorum sevdalısı Mehmet Tahtasız'a sonsuz TEŞEKKÜRLER.

Avatar
YİNE BEN 2024-06-07 09:47:19

aferin vekile bunda sanki biraz iş var gibi...sonradan mal mülk şirket holding işlerine bulaşmaz ise....TAKİPTEYİZ..... KAHROL İSRAİL ALLAH INDAN BULASIN...