Tecrübeli hekim Alaca'da

Çorum'un tanınan hekimlerinden Dahiliye Uzmanı Dr. Selçuk Yalçın, Alaca Devlet Hastanesi'nde göreve başladı.

30 Ocak 2024 Salı 09:20
Tecrübeli hekim  Alaca'da

Çorum'un tanınan hekimlerinden Dahiliye Uzmanı Dr. Selçuk Yalçın, Alaca İlçe Devlet Hastanesi'nde göreve başladı.

Kentte uzun yıllar Devlet Hastanesi 'nde görev yapan Yalçın, daha sonra özel bir hastanede yine uzun yıllar İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. Dr. Selçuk Yalçın, Alaca Devlet Hastanesi’ne atanarak hasta kabulüne başladı.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

Çorum’un Alaca ilçesine 3 uzman doktor ataması yapıldı. Alaca Devlet Hastanesi'ne atanan doktorlar hasta kabulüne başladı.

Uzun zamandır uzman doktor olmadığı için ilçedeki hastaların büyük bölümü Çorum'daki hastanelere sevk ediliyordu. Alaca Devlet Hastanesi'ne yapılan 3 yeni uzman doktor ataması ile bu problem bir nebze aşılmış oldu.

Alaca Devlet Hastanesi'nin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, "Hastanemize iç hastalıkları uzmanı, anesteziyoloji reanimasyon uzmanı ile diş hekimi atandı, doktorlarımız hastanemizde hasta kabul etmeye başlamıştır." denildi. 

Son Güncelleme: 30.01.2024 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ee 2024-01-30 19:14:52

Ee millet ozel hastanelere gitmeyince doktorlarda birakiyor yavas yavas. Cok pahali ozelde muayene ve tedaviler. Yakinda kapanir Corumda E.P hastanesi