Üniversite hastanelerine kadro

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tıp Fakültesi bulunan 43 ildeki üniversite hastanelerine kadro ihdas ettiklerini açıkladı.

20 Nisan 2020 Pazartesi 22:27
Üniversite hastanelerine kadro

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde dün akşam video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, bünyelerinde tıp fakültesi bulunan 43 üniversiteye dikkat çekerek, personel ihdası yapılacağını açıkladı.

Erdoğan, "Bu zorlu süreçte gösterdikleri çabalara yakinen şahit olduğumuz üniversite hastanelerimize hizmet kalitelerini yükseltebilmeleri için çeşitli unvanlarda 8 bin 635 sözleşmeli personel ve 5 bin 865 sürekli işçi kadrosu ihdas ediyoruz." diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.04.2020 08:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tıp Fakültesini Kurandan Allah Razı Olsun 2020-04-21 11:23:50

Ne güzel bir haber. İyiki Tıp Fakültemiz var. Allah sebep olandan, emeği geçenden razı olsun. Olumsuz yorumlar başlamadan (zaten ne yapılıyorki, geçen gittim ... ne olmuş var da sanki ne yapıyorlar vs vs vs) yazayım istedim.