2019 için iddialı konuştu

SP İl Başkanı Faruk Cıdık, 2019 seçimleri için iddialı sözler sarfetti

29 Mart 2018 Perşembe 15:45
2019 için iddialı konuştu

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, haftalık gündem değerlendirme toplantısında, Türkiye’nin sırtına asıl yük olanın uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle iktidarın ta kendisi olduğunu savundu.

AK Parti iktidarının liman, elektrik santrali, işletme, sosyal tesis, maden sahası, taşınmaz, makine-teçhizat ve isim hakkı olmak üzere ne bulursa sattığını iddia eden Cıdık, çiftçi ve üreticinin perişan olduğunu, dövizin fırladığını, işsizliğin arttığını, AVM ekonomisinin uygulandığını, ekonomide duvara tosladıklarını ileri sürdü.

Afrin harekatı ile metal yorgunluğunun üzerimizden atıldığının söylenmesinu eleştiren Cıdık, “Bunlar günü kurtarmaya yönelik popülist politikalar ülkeyi daha büyük sıkıntılara sürüklemekten başka sonuç vermez. Türkiye’nin çılgın projelere değil, gelecek 50 yılını 100 yılını planlayan akıllı stratejilere, akıllı yatırımlara ihtiyacı var.” dedi.

Medyada tekelleşme iddialarına da değinen Cıdık,  ülkenin medya özgürlüğü karnesinde gerileme yaşandığını vurgulayarak, "Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir." ifadelerine yer verdi.

Kimsenin tabloya bakarak karamsarlığa kapılmamasını isteyen Cıdık,Kalplere ambargo koyamayacaklardır. Bu milletin iradesini engelleyemeyeceklerdir. İnşallah 2019 seçimleri ülkemiz için en hayırlı sonuçları alacağımız bir seçim olacaktır.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.03.2018 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.