27 il belediyesinde işbirliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşmeye ilişkin yerel seçim kulisleri yansımaya başladı.

29 Kasım 2023 Çarşamba 20:25
27 il belediyesinde işbirliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasında beklenen görüşme gerçekleşti. Kriz iddiaları sonrası ilk kez yapılan 1 saatlik görüşmede, yerel seçim hazırlıkları, 50 artı 1 değişikliği ve Gazze konusu görüşüldü.

50+1, YEREL SEÇİM VE GAZZE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '50 artı 1 kuralı değiştirilmeli' çıkışına MHP lideri Devlet Bahçeli'nin karşı çıkması sonrası ertelenen ve kriz iddialarının konuşulduğu görüşme bir saat sürdü. Beştepe'deki görüşme basına kapalı gerçekleşti. Görüşmede, yerel seçim hazırlıkları, 50 artı 1 değişikliği, Gazze'de son yaşananlar masaya yatırıldı.

GÖRÜŞMELER BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAM

Cumhur İttifakının, 31 Mart 2024'te gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimler için heyetler arası görüşmelerin büyük ölçüde tamamlandığı belirtiliyor.

30 BÜYÜKŞEHİRDE NE OLACAK?

- AK Parti ve MHP, 30 büyükşehirde ortak adaylarla seçime girecek. Bu büyükşehirlerden Adana, Mersin ve Manisa'da 2019'daki gibi MHP'nin büyükşehir belediye başkan adayının destekleneceği, diğer büyükşehirlerde ise AK Parti’nin adayının destekleneceği ifade ediliyor.

27 İL BELEDİYESİNDE İŞBİRLİĞİ

- AK Parti ve MHP ayrıca 27 il belediyesinde işbirliği yapacak. Bu belediyelerden 23'ünde AK Parti, 4'ünde ise MHP'nin adayının destekleneceği dile getiriliyor. Bu illerde, Osmaniye dışında CHP'nin yönetimindeki Kırşehir, Bartın, Amasya gibi il belediyelerinde de ittifak kapsamında MHP'li adayın destekleneceği belirtiliyor.

Kaynak: İnternethaber

Son Güncelleme: 29.11.2023 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eee 2023-11-29 21:55:10

Mhp'yi kapatip Akp'ye katilsinlar. Zaten bi iddialari yok. Yedek lastik olarak nereye kadar goturecekler Mhp'yi.

Avatar
İskilipden 2023-11-29 21:31:44

İlçemiz, eli ayağı dili beli temiz başkan istiyor. Personel alımında şeffaf envümen de o şekilde ak pak insanlardan oluşmalı
Baharda çiçekler açarmı şimdi yağmur yağıyor inşAllah açacak

Avatar
Hasiskilipli 2023-11-29 22:42:52

Alı sulukle İskilip başka güzel hizmetlerini gören takdir ediyor Ali sülükle hizmete devam İnşAllah

Avatar
Particilik 2023-11-29 22:51:24

MHP liler bile destekledikleri partinin iktidar olmak için siyaset yapmadıklarını konjonktürel olarak bir iki parça köşe kapip mecliste grubumuz olsun yeter dediklerini söylüyor. Biz halk olarakta yalandan yaşayıp havanda su dövüp muhafazakar ve milliyetçi olduğumuzu söylüyoruz. Adamların partisinde görev yapmış basbakanlar bakanlar milletvekilleri il başkanları kendi partileri hakkında bu kadar şey anlatırken bizim ovmemizde ayrı bir kafa anladım nasıl bir toplum olduk.

Avatar
Nefer 2023-11-30 06:51:41

Memlekette her partiden milletin sevebileceği ve iş beğenmeyen değilde iş bitiren yurttaş kalmadımı ki diye düşünüyorum