9 ilke, 19 proje

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, 9 ilke, 19 proje ile yola çıktıklarını açıkladı.

26 Şubat 2024 Pazartesi 22:37
9 ilke, 19 proje

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Ertekin, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde teşkilat yöneticileri ile birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor.

9 ilke 19 proje ile yola çıktığını belirten Ertekin, önceliklerinin  şehir içi trafik problemine çözüm üretmek olacağını vurguladı.

İŞTE BAZI PROJELER

Bazı projelerini paylaşan Ertekin, 10 adet kreş yapılarak hizmete sunulacağını, anaokulu ve ilköğretim öğrencilerinin yemek ihtiyacının belediye tarafından karşılanacağını, her biri 350 m2 5 bin adet arsa üretileceğini ifade etti. Ertekin, "Şehrimizin muhtelif yerlerinde alt yapısı belediyemizce hazırlanan her biri 350 m2 büyüklüğünde 5 bin adet arsa üretilecek. Proje belediyemizce hazırlanan, tek katlı evlerden oluşacak arsalar öncelikle arsa ve evi olmayanlara satışı yapılacak. 10 yıl taksitli olarak tahsisi yapılacak arsalar yine 10 yıl süresince satışı yapılmayacak."dedi.

Ertekin, ekonomik problemler nedeniyle ciddi sorun yaşayan dar gelirliler ve dezavantajlı kesimlere destek verileceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 26.02.2024 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet doğru 2024-02-27 09:58:05

belediyecilik sosyal yardimdan ibaret görülüyor artik. proje diye anlattiklari icinde sosyal yardimlari artirmaktan baska birsey yok. aslinda bunlar belediyenin gorevi de değil. merkezi hukumetin bozduğu ekonomiyi belediyeler düzeltmeye çalışıyor.